IMPORTANT

Podujatie Brezno

IMPORTANT

Hudobný štýl, ktorý sa na celom svete hráva prevažne v kokteilových baroch, kluboch, na V.I.P. večierkoch a súkromných party, pozostáva zo štýlového zvuku hudobných nástrojov, funky rytmov a krásnych vokálov v spojení s originálnym zvukom, ktorý je veľmi ťažko k počutiu v bežných kluboch, o to výnimočnejšie na Slovensku.

House nie je len hudobný štýl, ale aj kultúra, ktorá má svoju históriu. Ľudia, ktorí mu nevenujú pozornosť, nepoznajú jeho zmysel, podstatu. DJ-ov hrajúcich tento štýl na Slovensku môžeme spočítať na prstoch jednej ruky.

IMPORTANT ako tanečná party

Hudobný štýl značky IMPORTANT má svoj imidž a kvalitný zvuk s malými zmenami už niekoľko rokov. V zastúpení slovenských DJ-ov so skúsenosťami z klubovej tanečnej scény zo zahraničia ide o jedinečný projekt.

Svojim hudobným záberom cez Vocal-, Funky-, Groove-, Jazzy-, Latin- a Deep- House vie osloviť návštevníkov kokteilových barov, ale aj stredne veľkých a veľkých klubov.

IMPORTANT vystupuje z radu konkurenčných projektov dlhoročným pôsobením na Slovensku, skúsenosťami, nadaním vytvoriť skvelú atmosféru na party, ale najmä nenapodobniteľným hudobným zážitkom.

Fanúšikmi značky a návštevníkmi IMPORTANT party sú mladí ľudia, ktorí majú radi kvalitnú tanečnú hudbu v štýle House v spojení s príjemným prostredím kokteilových barov a klubov.

Live hudobníci

Značka IMPORTANT spolupracuje aj s hudobníkmi hrajúcimi na perkusie, saxofón, funk gitaru a bass gitaru. Spoločné hranie DJ-a a hudobníka tak ponúka ešte väčší priestor na prejavenie hudobného cítenia a zručnosti na oboch stranách. Experimentovanie počas hrania prináša zážitok v podobe neočakávaných a neopakovateľných hudobných kombinácií vyplývajúcich z daného okamihu.

Miesto konania podujatia: Poľovnícka krčma, sturova 22, Brezno
Vstupenky: https://www.instagram.com/important.sk/
Dátum začiatku podujatia: 26. Augusta 2017 16:00
Dátum ukončenia podujatia: 27. Augusta 2017 05:00
Pravdepodobné súradnice: 48.8039N 19.6447E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia IMPORTANT

Meno organizátora: IMPORTANT
Fotografie
Podobné podujatia
Hot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Overené podujatieHot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Robotnícky dom, Banská Bystrica
Tanečná párty v štýle extravaganza
Overené podujatieTanečná párty v štýle extravaganza
Prístavba Domu kultúry, Hnúšťa
SCANDAL SHOW 2024
Overené podujatieSCANDAL SHOW 2024
Aula SZU, Banská Bystrica