Indietronica @KC Dunaj~

Podujatie Bratislava

Indietronica @KC Dunaj~

Obľúbené párty menučko spojí indie music a elektroniku zo súčasnej scény aj minulých dekád. Špecialitou septembrovej Indietronicy bude indie-rocková kapela Diego, ktorá zahrá nielen svoje známe songy, ale aj kúsky z pripravovaného albumu. Za DJským stolom nebude chýbať DJská dvojica Diablo & Krto s poriadne našľahanými setmi.

Diego
je slovenská indie-rocková kapela, ktorá má na konte albumy Diego (2006) a Peripheries (2009), na ktorých nájdete piesne výhradne v anglickom jazyku. Na jeseň však po dlhej odmlke pokrstia svoj tretí album, z ktorého v júni zverejnili skladbu What now?. Skupina získala v roku 2009 cenu Radio_Head Awards za Album roka. Diego má za sebou viacero koncertov a ako support vystúpila na pódiu s Editors, Zita Swoon či Taxi to the Ocean.

Diablo & Krto (Indietronica residents)
je ostrieľaná dvojica Depeche Mode positive DJov, ktorí ponúknu súčasné skladby s výberom najlepších trackov z minulosti. V ich setoch nájdete okrem 80s aj aktuálne žánre ako indie, glamour či electropop. Diablo & Krto majú bohaté zážitky z Depeche Mode parties ale aj z afterparties po koncertoch tejto kultovej skupiny.

9. 9. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Doba Magazín, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, Dobré noviny, Príjmi #cveng, Music-zone.eu, Bombing, MUSIC4U.SK, in.ba

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 9. Septembra 2016 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 10. Septembra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Indietronica @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
PARA - Bratislava
Overené podujatiePARA - Bratislava
STARS auditorium, Bratislava