Indietronica @KC Dunaj

Podujatie Bratislava

Indietronica @KC Dunaj~

Čerstvé inšpirácie z indie music aj elektroniky vo svižnom párty tempe! Fajnšmekerské uši pozdvihne do klubovej nálady koncert indie-rockovej kapely Max Bazowski a skvelé songy súčasnosti i minulosti prevetrá DJská dvojica Diablo & Krto.

Max Bazowski
je vychádzajúci indie-rockový talent na našej hudobnej scéne. Pätica muzikantov tvorí originálny indie zvuk, ktorý je ovplyvnený pestrými hudobnými inšpiráciami každého z nich. Kapela Max Bazowski sa do povedomia verejnosti dostala cez Demovnicu_FM a najmä vďaka oceneniu Objav roka na tohtoročných Radio_Head Awards. Fanúšikovia mohli jej energický koncert vidieť aj na festivale Pohoda či Grape.

Diablo & Krto (Indietronica residents)
je ostrieľaná dvojica DJov, ktorí ponúknu súčasné skladby s výberom najlepších trackov z minulosti. V ich setoch nájdete okrem 80s aj aktuálne žánre ako indie, glamour či electropop. Diablo & Krto majú bohaté zážitky z Depeche Mode parties ale aj z afterparties po koncertoch tejto kultovej skupiny.

2. 12. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Doba Magazín, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Music-zone.eu, bombing.eu, MUSIC4U.SK, Interez, in.ba, Dobré noviny, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 2. Decembra 2016 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 3. Decembra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Indietronica @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava