Indietronica

Podujatie Bratislava

Indietronica @KC Dunaj~

Klubová noc pre všetkých, ktorí majú zálusk na hudobné zážitky! Dance, drink, repeat v sprievode toho najlepšieho z indie music a elektroniky, od súčasnosti po minulosť. Vychutnajte si koncert elektropopovej kapely Purist a skvelé sety nabité legendárnymi skladbami od DJskej dvojice Diablo & Krto.

Purist
je elektropopová kapela, ktorú dnes tvoria producent, gitarista a spevák Juraj Peták a basák Alan Prekop, v koncertom zložení ich dopĺňajú Martin Zaujec a Maxim Ramacsay. Skupina v decembri 2014 pokrstila svoj debutový album Colourful Noise, ktorý sa nahrával v Kodani. Na konte majú aj EP s názvom Purist, z ktorého zaujal hlavne singel Renaissance, čo následne vyústilo do nominácie na cenu Radio_Head Award v kategórii Nováčik roka. Skupina má za sebou viacero vystúpení nielen v kluboch, ale aj na festivaloch ako Pohoda, Grape, Waves Bratislava, Electronic Beats či Open'er (PL). V súčasnosti purisťáci pripravujú nové EP, z ktorého nedávno zverejnili singel Timelapse.

Diablo & Krto (Indietronica residents)
je ostrieľaná dvojica DJov, ktorí ponúknu súčasné skladby s výberom najlepších trackov z minulosti. V ich setoch nájdete okrem 80s aj aktuálne žánre ako indie, glamour či electropop. Diablo & Krto majú bohaté zážitky z Depeche Mode parties ale aj z afterparties po koncertoch tejto kultovej skupiny.

2. 6. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio fm, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Music-zone.eu, bombing.eu, Music4u.sk, Interez, in.ba, Dobré noviny, Kultúra v Bratislave, ALTERNATION.sk

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 2. Júna 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 3. Júna 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Indietronica @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava