Indietronica

Podujatie Bratislava

Indietronica @KC Dunaj~

Párty pre všetkých, ktorí majú indie a elektro v krvnom obehu! Do angažovaného indie a psychadelického rocku nás vtiahne česká kapela Please The Trees. Skvelú atmosféru a lákavú zmes indie music, súčasného elektra aj overených songov zo scény 80. a 90. rokov prinesie ostrieľaná DJská dvojica Diablo & Krto.

Please The Trees (CZ)
je indie-rocková kapela, ktorú predchádza reputácia jej energických koncertov. Neustále sa premieňajúca stálica českej nezávislej scény má na konte niekoľko úspešných albumov aj hudobných cien ako Apollo. Please The Trees majú za sebou niekoľko koncertných šnúr za veľkou mlákou. Popri hudbe sú títo hudobníci aj veľmi spoločensky angažovaní a neustále myslia aj na životné prostredie.

Diablo & Krto (Indietronica residents)
je ostrieľaná dvojica DJov, ktorí ponúknu súčasné skladby s výberom najlepších trackov z minulosti. V ich setoch nájdete okrem 80s aj aktuálne žánre ako indie, glamour či electropop. Diablo & Krto majú bohaté zážitky z Depeche Mode parties ale aj z afterparties po koncertoch tejto kultovej skupiny.

1. 12. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, Metropola online, Erasmus Student Network Slovakia

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 1. Decembra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 2. Decembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Indietronica @KC Dunaj~

Meno organizátora: Indietronica
Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
OPEN MIC V MANIFESTE
Overené podujatieOPEN MIC V MANIFESTE
Manifest Bohéma, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava