Indietronica

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
indietronica.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Indietronica @KC Dunaj~

Nádielka parádnej klubovej hudby pre párty živly! Nakopnite svoje hudobné chúťky indie-rockovou úderkou Papyllon, ktorá predstaví svoj nový album. Do intenzívnej atmosféry tejto noci nás stiahnu aj sety plné starej i novej indie music a elektroniky DJov Diablo & Krto.

Papyllon
Indie-rocková kapela, ktorú vyplavilo na scénu z rodného Prešova, vydala tento rok svoj debutový album Papyllon. Hudobne sa na ňom posunula z britského indie-rocku k rôznorodejšiemu štýlu vyskladaného z rocku, popu, elektroniky a jazzu. Papyllon vyhrali v roku 2010 súťaž mladých talentov prešovský Liverpool. Nasledujúci rok vydali demo a potom k nemu pridali EP Sink or Swim in 2015. Papyllon pochodili nielen slovenské kluby, ale aj svet, napríklad výborné festivaly ako Rock for People, Global Rockstar či Off Camera Festival.

Diablo & Krto (Indietronica residents)
je ostrieľaná dvojica DJov, ktorí ponúknu súčasné skladby s výberom najlepších trackov z minulosti. V ich setoch nájdete okrem 80s aj aktuálne žánre ako indie, glamour či electropop. Diablo & Krto majú bohaté zážitky z Depeche Mode parties ale aj z afterparties po koncertoch tejto kultovej skupiny.

5. 1. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 5. Januára 2018 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 6. Januára 2018 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Indietronica @KC Dunaj~

Meno organizátora: Indietronica
Fotografie
Podobné podujatia