Indietronica

Podujatie Bratislava

Indietronica @KC Dunaj~

Obaľte svoje uši hudbou svetovej kvality! Zhýčkajte svoj vkus koncertom electropopovej kapely Purist, ktorá predstaví svoj nový album. A nakopnite svoj párty apetít vybalansovaným mixom indie music a elektroniky v podaní DJov Diabla & Krta a skb.

Purist
je elektropopová kapela, ktorú dnes tvoria Juraj Peták, Alan Prekop, Martin Zaujec a Maxim Ramacsay. Chalani majú momentálne na rováši tretí album Lingers, ktorý uzrel svetlo svetla len na konci minulého roka. Podľa kapely je čerstvý materiál osobnejší a odzrkadľuje aj vzťahy vo vnútri kapely, ktoré neboli vždy najlepšie. Purist v minulosti vydali albumy Colourful Noise a Purist. Skupina má za sebou viacero vystúpení nielen v kluboch, ale aj na festivaloch ako Pohoda, Grape, Waves Bratislava, Electronic Beats či Open'er (PL).

Diablo & Krto (Indietronica residents)
je ostrieľaná dvojica DJov, ktorí ponúknu súčasné skladby s výberom najlepších trackov z minulosti. V ich setoch nájdete okrem 80s aj aktuálne žánre ako indie, glamour či electropop. Diablo & Krto majú bohaté zážitky z Depeche Mode parties ale aj z afterparties po koncertoch tejto kultovej skupiny.

skb
je DJ, ktorého vycibrený vkus sa už osvedčil na viacerých indie párties a tak niet pochýb, že na Indietronice sa postará o chytľavý set. Tento špecialista na remixy indie skladieb a redaktor rádia TLIS si pripraví výživný výber, s ktorým poteší nejednú tanca-chtivú dušu.

2. 2. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 2. Februára 2018 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 3. Februára 2018 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Indietronica @KC Dunaj~

Meno organizátora: Indietronica
Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
OPEN MIC V MANIFESTE
Overené podujatieOPEN MIC V MANIFESTE
Manifest Bohéma, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
BEST OF SILNÉ REČI
Overené podujatieBEST OF SILNÉ REČI
Luna Bar , Bratislava