Infected Rain, Ankor

Podujatie Skalica

Infected Rain, Ankor
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Skalica

Infected Rain, Ankor + guest - Skalica, SVK

U nás už etablovaná a veľmi známa kapela INFECTED RAIN z Moldavska sa pár dní po návrate z tour po USA a Kanade vrhne na európske pódia a bude križovať náš kontinent bezmála 3 mesiace pod zástavou "ENDORPHIN Summer European Tour 2020"! Veľmi nás teší, že popri najväčších EU festivaloch nebude chýbať medzi ich klubovými zastávkami aj špeciálna show v skalickej Orlovni (oproti festivalom aj podstatne dlhší set)! Veľmi energická kapela s emociálnym nábojom, ktorej dominuje charizmatická Lena Scissorhands, ktorá počas songov strieda svoj diabolský rev s anjelským vokálom. Kapela má aj ukážkový prístup k svojim fanúšikom, čo v spojení s ich impozantnou energiou a nadšením zaručuje silný zážitok!

Spoločnosť na tour im budú robiť ANKOR z Katalánska (Španielsko). Na scéne pôsobia od roku 2003 a so svojím alternatívnym metalom, ktorý je prepletený rôznymi hudobnými štýlmi, ako rock, rap, elektronika či funk si získali veľa fanúšikov po celom svete. Kapela stihla odohrať niekoľko "šnúr" po Európe, ale aj po Japonsku či Argentíne.
V popredí je taktiež vokalistka - Jessie Williams, ktorá pochádza z anglického Bristolu. Ankor zaujmú aj na bubeníckom poste, ktorý obstaráva tiež žena, konkrétne brazílčanka Ra Tache. Zostavu dopĺňajú gitaristi a vokalisti zo Španielska - David Romeu a Fito Martinez. Určite sa ich oplatí vidieť a zažiť!

Túto zostavu doplní ešte jedna zahraničná skupina, ktorá bude zverejnená hneď po jej potvrdení.

Predpredaj bude na Slovensku zabezpečovať - predredaj.sk a v Čechách - predprodej.cz. Cenu a začiatok predpredaja zverejníme onedlho.

Viac informácii postupne doplníme.

Začiatok podujatia: 12. 6. 2020 19:00:00
Koniec podujatia: 13. 6. 2020 2:00:00
Fotografie
Podobné podujatia