Intenzívny kurz hormonálnej jogy pre ženy

Podujatie Bojnice

Intenzívny kurz hormonálnej jogy pre ženy
Pridať do môjho kalendára
Prednášky, besedy, kurzy, Športové podujatia
Web organizátora:
www.hormonalka.sk
Ďalšie podujatia v meste Bojnice
Podrobnejšie informácie: hormonalka@mail.com
3.-4.2.2023 – PREZENČNÝ intenzívny kurz HJT – BOJNICE tanečná sála Kúpeľnej kaviarničky
Kurz sa koná v krásnom prostredí bojnických kúpeľov v piatok večer od 17:00 do 20:00 a v sobotu od 9:00 do 17:00 s krátkymi prestávkami na občerstvenie a s cca hodinovou pauzou na obed, kedy si môžete buď odbehnúť niekam sa najesť alebo sa nechať zlákať lahodnými zákuskami (i bezlepkovými) a výbornou kávou priamo na mieste – v Kúpeľnej kaviarničke.
ORIENTAČNÝ PROGRAM:
PIATOK bude patriť úvodu – porozprávam niečo o hormonálnej joge, o jej zakladateľke, i ako som sa k nej dostala ja. Naučíme sa tiež prvé cviky zostavy a techniky, ktoré hormonálna jogová terapia využíva a vďaka ktorým je zostava 21 cvikov taká účinná.
V SOBOTU dopoludnia preberieme zvyšné cviky, a potom si celú zostavu zopakujeme. Po obede, pre chvíľu relaxu, sa naučíme pránajámy (ukľudňujúce dychové techniky) a 10 antistresových cvikov na odbúranie stresu, ktorý v značnej miere prispieva k znižovaniu hormonálnej hladiny. Na záver si ešte 2 razy zopakujeme celú zostavu (to je originálny a jedinečný koncept, lebo zostavu na kurze prejdeme spolu 4 razy). Doma, po pravidelnom praktizovaní, vám zostava zaberie už len 30 minút.
HORMONÁLNA JÓGOVÁ TERAPIA prirodzene odstraňuje problémy ako premenštruačný syndróm (PMS), nepravidelnosti menštruácie, myómy, cysty na vaječníkoch, polycystické vaječníky, neplodnosť, predčasný prechod, akné, symptómy menopauzy, napríklad návaly horúčav, nespavosť, emocionálnu nestabilitu, podráždenosť, pocity stresu, paniky, depresie a nerozhodnosti, urogenitálnu suchosť, stratu vitality, migrény, zhoršenie pamäti, osteoporózu, inkontinenciu, syndróm karpálneho tunela, suchú pleť, vypadávanie vlasov, lámavé nechty, nedostatočnú činnosť štítnej žľazy, a iné ťažkosti spôsobené NÍZKOU ALEBO NEVYVÁŽENOU HLADINOU HORMÓNOV.
PREDCHÁDZAJÚCE skúsenosti s jogou NIE SÚ pre cvičenie hormonálnej jogovej terapie (HJT) potrebné. Nejde totiž o klasickú hathajogu v zotrvávaní jednotlivých pozícií v prítmí sviečky za zvuku meditačnej hudby, ale o jednoduché cviky, ktoré vznikli úpravou niektorých jogových ásan do dynamickej podoby. Cvičí sa bez hudby pre lepšie sústredenie sa na cirkuláciu energií a aktiváciu jednotlivých žliaz pre zvýšenie tvorby hormónov a ich harmonizáciu. Súčasťou zostavy sú však aj tri relaxačné harmonizačné cviky, pri ktorých ležíme a tak aktivujeme a harmonizujeme energiu v našich žľazách , či čakrách.
Viac informácií nájdete na www.hormonalka.sk alebo si ich vyžiadajte odo mňa.
PRE KOHO NIE SÚ CVIČENIA VHODNÉ
Cvičenia nie sú určené pre tehotné ženy, pri liečbe nádorových ochorení, ženy s pokročilou endometriózou, ženy s myómami väčšími ako päsť, ani pre ženy s vážnymi psychiatrickými problémami. V prípade diagnóz, kde si nie ste isté, radšej svoj zdravotný stav konzultujte s lekárom, ktorý Vám poradí, či nie je vo Vašom prípade nežiaduce zvyšovať produkciu ženských hormónov.
V akciovej cene kurzu 100 € okrem vyššie uvedeného dostanete aj tlačené SKRIPTÁ s podrobným opisom všetkého, čo sa na kurze naučíme, takže budete dobre pripravené pre pravidelné praktizovanie zostavy doma.
BONUS: Absolventky mojich kurzov môžu potom za symbolický poplatok navštevovať online kurzy (raz do týždňa).
Počet žien na kurze je obmedzený, preto dlho neváhajte, záujem je veľký 🙂.
PRIHLASOVANIE a komunikácia:
* e-mailom: hormonalka@gmail.com
* správou FB: https://www.facebook.com/hormonalka
Teším sa na naše spoločné cvičenie 
Meno organizátora: Jana Šrámková
Fotografie
Podobné podujatia