Interaktívna Talk show Evy Černej s Prof. Janom Rakom / Košice

Podujatie Košice

Raj na Zemi možeš žiť teraz - Prebudenie ľudstva cez evolúciu vedomia a spiritualitu

Eva Černá vo svojich talk shows prezentuje zaujímavé osobnosti a fascinuje ju ich pohľad na svet i našu existenciu na planéte Zem. Sama je presvedčená, že je možné vytvoriť Raj na Zemi, lebo si ho i sama vytvára. "stačí ak ľudia vystúpia so svojej negativity a začnú na život pozerať z krajšej perspektívy, žiť život v láske, najmä tej k sebe, pretože len cez lásku k sebe vieme ľúbiť, prípadne akceptovať iných. Prišli sme sem, aby sme urobili svet lepším." Eva Černá

Tento  krát si do Košíc pozvala svetovú špičku kvantovej fyziky, profesora Jána Raka.
Už 3. Septembra sa budú vo svojej interaktívnej talk show rozprávať na témy kvantovej fyziky, zmyslu existencie, čo to je realita či objektivna realita a pravda.

V tomto transformačnom čase sa prebúdza neustále viac ľudí a poznanie, je dnes najvzácnejším fenoménom. "Kto má poznanie, je slobodný a žije svoje nebo na Zemi. Kto má poznanie, je v láske, kto dospeje k poznaniu, buduje svoj vlastný svet a tvorí cez vášne." Vraví Eva.
Každý kto chce mať poznanie a otvorit sa múdrosti, byť fascinovaný novými pohľadmi na život a existenciu a aplikovať to do praxe v dennom živote, koho zaujíma svet kvantovej fyziky, poznatky zo skúmania Vesmíru, ale tiez spirituality si tento významný večer s Evou Černou a jej hosťom prof. Rakom doslova vychutná. " Prof. Rak je kapacitou v rámci svetovej vedy a zároveň je vysoko spirituálnym človekom, ukazuje, ako sa dá s pokorou zladiť veda a kráčať ruka v ruke so spiritualitou. Verím, že v tento večer budeme mať poznanie aj z duchovnej sféry. Žijeme vo svete zázrakov a tak im nechám priestor, aby sa prejavili. Tešíme sa na Vás."

jeden z citátov prof. Jana Raka: " Spôsob myslenia, vyjadrovania, má zásadný vplyv na manifestáciu reality. Kvalita myslenia rozhoduje o kvalite reality, ktorá potom nastane."

Prof. Jan Rak je jadrový a kvantový fyzik, profesor na fínskej univerzite, tridsať rokov svojho života venoval významným projektom vo Švajčiarskom Cerne. Podielal sa na projektoch na najväčšom urýchlovači častíc na svete a mnohých ďalších svetových projektoch.
Pracoval v Brookhaven National Laboratory v New Yorku v USA, kde svoje vedecké skúsenosti vniesol do projektu na novom urýchlovači RHIC a do experimentu Phenix. Profesúru získla na Fínskej univerzite, kde viedol projekt Cernského experimentu Alice.
Je autorom viac ako 400 článkou a spoluautorom odbornej publikácie High - pT Physics in the Heavy lon Era / Cambridge University Press/.
I keď víta vedecký technologický pokrok, nie so všetkými jeho výdobytkami použítými v praxi súhlasí. Je presvedčený, že veda má slúžiť ľudstvu v tom najlepšom. Prof. Jan Rak, je duchovne rozvinutá bytost vo vedeckom aj reálnom svete.
Zdroj:De Luce

Meno organizátora: MaxiTicket.sk
Fotografie
Podobné podujatia
Godzone konferencia 2024 - Spolu
Overené podujatieGodzone konferencia 2024 - Spolu
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica