IV. Predvianočný Bazár 2017

Podujatie Bánovce nad Bebravou

IV. Predvianočný Bazár

Tradície aj novinky - idéalny predvianočný mix.
Tradične srdečný a veselý bude tohtoročný Predvianočný bazár v Zuške na Dubničke. A rovnako neformálna ako práve použitá a dobre zažitá podoba oficiálneho názvu Základnej umeleckej školy Dezidera Kardoša, tradičného organizátora tohto dnes už tradičného podujatia, bude aj jeho atmosféra.
Máme však aj novinky! Okrem Minifestu literárno-dramatického a tanečného odboru (o 15:00), Predvianočného koncertu pedagógov a žiakov hudobného odboru (o 17:00) i tanečného programu Predvianočná kolekcia hosťujúceho TS Dancando (o 19:00) sa návštevníci opäť raz môžu stretnúť s ďalším vydaním ATUMu - ateliéru tradičných a umeleckých remesiel (od 14:00), pripravili sme ho tradične spolu s Cévečkom a tento rok ho výdatne posilnia aj rodičia zuškárov s tvorivými dielňami pre deti z celého mesta. Bufet s voňavými dobrotami a tradičnou domácou sekanou od vychýreného mäsiarskeho majstra Klobásku aj voňavým grogom a všelijakými vynikajúcimi a sladkými maškrtami od mamičiek našich žiakov sa bude nachádzať v samom centre všetkého diania.
Ďalšou novinkou tohto ročníka budú tvorivé dielne pre deti predškolského veku, ktoré v spolupráci s pedagógmi školy zabezpečuje neformálna operačná skupina Mamička Dubnička.
No a aby toho nebolo málo, pre žiakov ZŠ sme pripravili predstavenie Zlaté vajco (slovenskej literatúry) a následné divadelné dielne pod názvom Soirée na účet B.S.T. pretože jedno i druhé je inšpirované životom a dielom tohtoročnej jubilantky - Boženy Slančíkovej Timravy.
Podujatie bolo z verejných zdrojov podporené prostredníctvom Fondu na podporu umenia a po polnoci sa voľne preklopí do ďalšieho tradičného podujatia, multižánrového festivalu Kračúň.

Silvester Lavrík

Miesto konania podujatia: Základná umelecká škola Dezidera Kardoša Bánovce nad Bebravou, Novomeského 3, Bánovce nad Bebravou
Dátum začiatku podujatia: 8. Decembra 2017 09:00
Dátum ukončenia podujatia: 8. Decembra 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.732N 18.2501E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia IV. Predvianočný Bazár

Meno organizátora: Základná umelecká škola Dezidera Kardoša Bánovce nad Bebravou
Fotografie
Podobné podujatia