Iva Bittová & Čikori

Podujatie Trnava

Iva Bittová & Čikori @4 Adventné koncerty

Sviatky pokoja vítame často v strese a náhlení. Chceme všetko stihnúť, vybaviť, nakúpiť a sami seba tým oberáme o tú pravú atmosféru a náladu. Advent v Trnave nám chce pripomenúť, že to naozaj dôležité je pohoda a čas pre seba a svojich blízkych.
Pozývame vás na 4 adventné koncerty, ktoré vás naladia na tú pravú predvianočnú nôtu a dovolia vám spomaliť, rozjímať a užiť si adventný čas v pokoji a naplno.

Turné k novému albumu Čikori – At Home
Kostol sv. Jakuba
7 eur
Predaj listkov: Ticketportal, TTi – Mestská veža, na mieste koncertu

Svetoznáma huslistka, speváčka a príležitostná herečka, Iva Bittová prichádza na Slovensko spolu so skupinou Čikori, aby tu predstavili svoj nový album At Home, ktorý nadväzuje na úspešné pesničkové albumy Bíle inferno a Čikori. „ At Home je človek tam, kde môže byť sám sebou a je tak vítaný. V Čikori sa cítim „at home“ bez ohľadu na to, ako často sa stretávame alebo aká dlhá bola pauza od posledného hrania/nahrávania. Od obnovenia Čikori mám opäť to potešenie zažívať pocit „at home“ zakaždým, keď sa stretneme na pódiu.“ Zastavte sa na chvíľu v tejto uponáhľanej dobe, nájdite si čas, príďte a staňte sa aj vy priamou súčasťou tohto stretnutia.

Informácie o podujatiach nájdete tu:
www.advent.trnava.sk

Miesto konania podujatia: Mesto Trnava, Hlavná 1, Trnava
Dátum začiatku podujatia: 17. Decembra 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 17. Decembra 2017 22:30
Pravdepodobné súradnice: 48.3768N 17.5861E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Iva Bittová & Čikori @4 Adventné koncerty

Meno organizátora: Zaži v Trnave
Fotografie
Podobné podujatia