Ivo Jahelka

Podujatie Prešov

Ivo Jahelka

Vo VIOLE pokračujeme v koncertoch folkových bardov a srdečne pozývame na vystúpenie IVA JAHELKU

Odkedy sa začal JUDr. Ivo Jahelka venovať zhudobňovaniu súdnych prípadov a príbehov zo života, vyslúžil si pomenovanie "spievajúci právnik". Všímal si najmä rôzne neštandardné zápisy obsiahnuté v súdnych spisoch, policajných protokoloch a iných úradných dokumentoch. Vo svojich pesničkárskych začiatkoch ich spieval v pražskom klube Rubín, potom sa stal pravidelným hudobným hosťom kultového festivalu Porta a následne vystupoval v mnohých kluboch, kulturákoch, divadlách. V oboch činnostiach - advokátskej praxi i pesničkárskej tvorbe - úspešne pokračuje dodnes. A tak ho budeme môcť privítať aj vo VIOLE.
Jahelka hovorieva, že humor a smiech sú korením života, že každý sa rád zasmeje nešťastiu druhých, a že - ako povedal jeden recidivista – život je neustály rad prúserov nepravidelne po sebe idúcich.
Nenechajte si ujsť jedinečný koncert známeho českého pesničkára v znamení humoru, satiry, nostalgie.
Jahelka prichádza do Prešova po tridsiatich rokoch!

VIOLA centrum pre umenie – klub

VSTUPNÉ: 12 € predpredaj / 14 € v deň koncertu

Vstupenky si môžete zakúpiť priamo v Literárnej kaviarni VIOLA alebo rezervovať na info@violapresov.sk / 0905 688 665 (t.č. je aktívne v čase otváracích hodín kaviarne)
Platnosť rezervácie vstupeniek končí 24 hodín pred konaním podujatia. Ak rezervované vstupenky nebudú vyzdvihnuté v tejto lehote, budú zaradené do predaja.

19:00 – 20:30

Fotografie
Podobné podujatia