Jarný minifestival tanca

Podujatie Martin

Jarný minifestival tanca - 8 workshopov a Af-La party

Taneční nadšenci, priatelia,
… ako sme už dopredu avizovali, 25.3. v Martine organizujeme v spolupráci s Panter Club Strojár doposiaľ našu NAJväčšiu tanečnú akciu,
… a opäť sa viac zameriame na bachatu a kizombu,
… a keďže dohodnutí inštruktori sú to najlepšie, čo v súčasnosti v týchto tancoch na Slovensku existuje, dovolili sme tejto akcii dať aj pomenovanie JARNÝ MINI FESTIVAL TANCA v MARTINE.

Naše pozvanie prijali:
Mara Lukama so svojím partnerom Borisom ( kizomba - semba),
Peťo so Saškou (bachata, líniová salsa)
Dj.Caly ( kizomba – bachata ), ktorý okrem workshopov bude aj jedným z DJ na párty.

Celkovo počas sobotňajšieho poobedia a noci sa môžete tešiť na 8 workshopov a party na 2 parketoch

Workshopy sa začínajú už o 14:00 ( podnik otvárame už o13:40 ) ... konajú sa v dvoch miestnostiach a okrem tancov a tematiky sú rozdelené aj podľa tanečnej úrovne, takže každý si môže zvoliť program, aký mu najlepšie vyhovuje. Predbežne sme naplánovali nasledovný harmonogram:

Veľký parket – prvá miestnosť:

14:00 - 15:00 - Peťo a Saška - Bachata Fusion. Týchto dvoch majstrovských tanečníkov už poznáme z minuloročnej novembrovej party. Tento ws, bude zmesou viacerých druhov bachaty (sensual, dominicana, bachatango, akrobatika) a je určený pre stredne pokročilých tanečníkov.

15:10 – 16:10 - Peťo a Saška – Salsa línia je určená pre mierne pokročilých tanečníkov

16:20 – 17:20 - Mara a Boris – Kizomba Určené pre stredne pokročilých tanečníkov. Mara Lukama je rodená Angolčanka, takže jej kizomba je naozaj ako zo života. Dlhoročne žije v SR, plynule hovorí po slovensky.

17:30 – 18:30 - Mara a Boris – Kizomba Styling – workshop, ktorý si nemôže nechať ujsť žiadna kizomberka ani kizomber ... Marin ladystyling je naozaj to najlepšie, čo v strednej Európe môžete vidieť. Ws. je open level ... každý ho zvládne. ako zvládne ... ale určite to treba skúsiť ... vidieť ... zažiť.

Menší parket – druhá miestnosť:

14:00 - 15:00 - Mara a Boris – Semba Niektorí si určite na začiatok budete chcieť rozprúdiť krv niečím dynamickejším. Pre mierne pokročilých tanečníkov. Workshop originál semby – tak ako sa tancuje v Angole.

15:10 – 16:10 - Caly – Kizomba Tohto pána určite nie je potrebné nikomu predstavovať. Pre mierne pokročilých ...tradičná kizomba priamo z Angoly.

16:20 – 17:20 - Caly – Bachata pre mierne pokročilých ... Caly je známy viac ako kizombový inštruktor, ale jeho Bachata je tiež nádherná ... učí presne to, čo využijete pri svojom „každodennom“ social-dancing-u

17:30 – 18:30 - Peťo a Saška - Bachata Sensual je do priestoru nenáročná, vyznačuje sa tvarovaním tela partnerky a rôznymi sensuálnymi prvkami ... a hlavne vlnky, vlnky a vlnky – ws. je určený pre vysoko pokročilých tanečníkov

Harmonogram workshopov ešte možno doladíme – píšte nám Vaše postrehy.

cena za fullpas: 18 €/ osobu ( všetky ws. aj party)
cena za 1 ws: 7 €
vstup na párty: 4 €

po skončení workshopov bude prestávka vyplnená social dancingom na jednom z parketov ... a o 20:00 začína Afroltino party ... viac info o party nájdete tu: https://www.facebook.com/events/1658174111143420/

Pre tanečníkov, ktorí rozmýšľajú o „novom obutí“ sme počas workshopov ( 14:00 – 23:00 ) aj party pripravili predaj tanečných topánok z e-shopu www.topankynatanec.sk so širokým výberom pánskych aj dámskych tanečných topánok priamo k predaju.

Dôležité upozornenie: predpokladáme, že cesta cez Strečno bude aj počas víkendu uzatvorená, takže autom zo smeru Trenčín a Žilina bude treba ísť náhradnou trasou cez Prievidzu alebo Terchovú. Pre tých, ktorí budú chcieť pricestovať vlakom, pripravujeme dopravu pred workshopmi zo železničnej stanice vo Vrútkach priamo ku podniku.

Miesto konania podujatia: STROJÁR / PANTER CLUB, Vajanského nam. 2, Martin
Dátum začiatku podujatia: 25. Marca 2017 14:00
Dátum ukončenia podujatia: 26. Marca 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 49.069N 18.9246E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Jarný minifestival tanca - 8 workshopov a Af-La party

Fotografie
Podobné podujatia