Jazyková kaviareň

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Kultúra, Stretnutia a zrazy
Web organizátora:
mareena.sk/
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: +421907073368
Mareena ♡ kávu a jazyky. Ste na tom rovnako? Jedna streda v mesiaci je vždy naša! Príďte sa k nám zarozprávať a spoznajte Mareenu aj ako kaviareň.

Prisadnite si k jednému zo stolíkov, precvičte si s Mareenami slovenčinu a podebatujte s našimi kaviarňovým lektormi. Tento mesiac môžete popracovať na vašej slovenčine, španielčine alebo angličtine.

Zdržíte sa v práci? Nevadí. Netreba stihnúť začiatok, zapojte sa kedykoľvek medzi 18:30 a 20:30, precvičte si svoje jazyky a spoznajte pritom zaujímavých ľudí.

Ak si chcete našu komunitnú kaviareň vyskúšať aj z druhej strany a stať sa kaviarňovým lektorom, napíšte nám na: monika.gasparova@mareena.sk.
___
EN

Do you ♡ coffee and learning languages? We are just the same. :) Get to know us from a different side, visit our language cafe and get engrossed in conversations with our lectors and other participants.

This month you can practice and work on your Slovak, Spanish or English

Need to work overtime? Don´t worry. Drop in anytime between 6:30 and 8:30 pm, mingle in, practice your language skills and meet new like-minded people.

If you´re a native speaker or can speak a foreign language like a native and want to become one of our language cafe teachers, email us at monika.gasparova@mareena.sk.
Meno organizátora: o.z. Mareena
Fotografie
Podobné podujatia