Jazyková kaviareň

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Kultúra
Web organizátora:
mareena.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: info@mareena.sk
Mareena ♡ kávu a jazyky. Ste na tom rovnako? Jedna streda v mesiaci je vždy naša! Príďte sa k nám zarozprávať a spoznajte Mareenu aj ako kaviareň.

Prisadnite si k jednému zo stolíkov, precvičte si s Mareenami slovenčinu a podebatujte s našimi kaviarňovým lektormi. Tento mesiac môžete popracovať na vašej slovenčine alebo nemčine.

Zdržíte sa v práci? Nevadí. Netreba stihnúť začiatok, zapojte sa kedykoľvek medzi 18:30 a 20:30, precvičte si svoje jazyky a spoznajte pritom zaujímavých ľudí.

Ak si chcete našu komunitnú kaviareň vyskúšať aj z druhej strany, ako lektor, a stať sa našim dobrovoľníkom, napíšte nám na: monika.gasparova@mareena.sk.

*Vstupné je dobrovoľné. (Vyzbierané prostriedky budú použité na pokrytie nákladov a realizáciu podujatí tohto typu v budúcnosti.)
___
EN

Do you ♡ coffee and learning languages? We are just the same. :) Get to know us from a different side, visit our language cafe and get engrossed in conversations with our lectors and other participants.

This month you can practice and work on your Slovak or German.

Need to work overtime? Don´t worry. Drop in anytime between 6:30 and 8:30 pm, mingle in, practice your language skills and meet new like-minded people.

If you´re a native speaker or can speak a foreign language like a native and want to become one of our language cafe volunteers, email us at monika.gasparova@mareena.sk.

*The admission is voluntary. (The money raised will be used to cover the expenses and to support future activities of this kind.)
Meno organizátora: o.z. Mareena
Fotografie
Podobné podujatia
Hugov svet
Overené podujatieHugov svet
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava
JÁNOŠÍK
Overené podujatieJÁNOŠÍK
Divadlo Nová scéna, Bratislava