Jazzové Vianoce v Leviciach

Podujatie Levice

Jazzové Vianoce v Leviciach

Spríjemnite si predvianočné obdobie jazzom na Jazzových Vianociach v dňoch 22. a 23. decembra 2016 v Leviciach v Reviczky klube.

 

Počas dvoch jazzových večerov vystúpia:

Swingless Jazz Ensemble má už vyše 10 ročnú tradíciu. Počas svojej existencie orchester vystúpil na rôznych domácich i zahraničných pódiách. Vystúpenie na najväčšom slovensko letnom festivale Pohoda 2015 považuje za jeden zo svojich najväčších úspechov.

DJABE /HU/ 
Péter Kaszás - Drums
Tamás Barabás - Bass
Attila Égerházi - Guitar
Áron Koós-Hutás - Trumpet
János Nagy - Keyboards
Renomovaná maďarská skupina Djabe hrá od roku 1995. Vďaka svojej hudobnej originalite a virtuozite členov je častým hosťom najlepších svetových jazzových festivalov. Skupina koncertovala vo vyše štyridsiatich krajinách na troch kontinentoch.

Anita Soul už počas školy (hudobno-dramatický odbor na konzervatóriu) účinkovala v muzikáloch Cigáni idú do neba a Hamlet, je taktiež súčasťou projektu „Ja som funky tour“.

Ondrej Kajňák virtuózny klavirista, skladateľ, aranžér a interpret. Na jeho hre je badateľný vplyv hudobníkov ako Oscar Peterson, Gonzalo Rubalcaba, Chick Corea alebo Adam Makovic, z predstaviteľov vážnej hudby ho ovplyvnili Johann Sebastian Bach, Béla Bartók, Fryderyk Chopin a Sergej Prokofjev. Podieľal sa na mnohých projektoch v spolupráci s významnými osobnosťami slovenskej i zahraničnej hudobnej scény.

Kaltenecker-Marko VISIONS /HU/
Kaltenecker Zsolt – keyboards
Markó Ádám - drums

Fotografie
Podobné podujatia
KONCERT SKUPINY EDDA - 50. VÝROČIE
Overené podujatieKONCERT SKUPINY EDDA - 50. VÝROČIE
Areál Levického hradu a hradného parku, Levice
DESMOD SAMOSTATNÉ LETNÉ KONCERTY 2024
Overené podujatieDESMOD SAMOSTATNÉ LETNÉ KONCERTY 2024
Areál Levického hradu a hradného parku, Levice
JAREK NOHAVICA
Overené podujatieJAREK NOHAVICA
Športová hala, Levice
Dve divy
Overené podujatieDve divy
CK Junior, Levice