JEDINE ZRNO. HRA PROFESIONALOV. SPOLOCNOST. POSLEDNA SANCA.

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Kam v Bratislave, Prednášky, besedy, kurzy
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: bratislava@allatra.tv
Medzinárodné spoločenské hnutie ALLATRA Vás srdečne pozýva na blížiace sa historicky významné medzinárodné podujatie JEDINÉ ZRNO. Hra profesionálov. Spoločnosť, posledná šanca“, ktoré sa uskutoční v sobotu 11. mája 2019 od 16:00 h. Táto významná udalosť sa uskutoční v Atlante (USA, štát Georgia) a prostredníctvom živého internetového vysielania sa spoločne s celým svetom pripojíme k dianiu aj my zo Slovenska, z hotela Park Inn by Radisson Danube Bratislava, Rybné nám 1, Bratislava.
(Vstup je zdarma a je možný len na základe registrácie na www.allatra.tv/universalgrain/sk a pozvánky. Po registrácii obdržíte pozvánku priamo na Váš e-mail. Preklad do slovenského a českého jazyka je zabezpečený.)
Medzinárodné spoločenské hnutie ALLATRA je formátom interakcie mimo politiky a náboženstva; novým formátom spolupráce medzi ľuďmi rôzneho spoločenského postavenia, povolaní a národností. Sme ľudia z celého sveta, ktorí si uvedomujú dôležitosť obnovenia ľudskosti v našej spoločnosti a univerzálnych duchovných a morálnych hodnôt na celom svete.
Túto historicky významnú udalosť iniciujú samotní ľudia s cieľom otvoriť a prediskutovať životne dôležité témy, ktoré sa týkajú mieru, ľudskosti a empatie. Dotkneme sa napríklad otázky, prečo máme také svetové problémy ako sú vojny, medzinárodné konflikty, rasová a náboženská diskriminácia, skresľovanie informácií masmédiami, spotrebiteľsky orientovaná spoločnosť atď. Pre našu ľudskú rodinu je toto kľúčová príležitosť, aby sme sa tak vo významnom rozsahu pozreli jeden druhému do očí a zjednotili sa nielen v slovách, ale aj v skutkoch.
Podujatia „JEDINÉ ZRNO. Hra profesionálov. Spoločnosť, posledná šanca“ sa zúčastnia stovky tisíc ľudí z rôznych kultúr, náboženských a etnických skupín zastupujúcich komunity zo Spojených štátov amerických a mnohých ďalších krajín. Ľudia sa zhromaždia nielen v Atlante, ale i v konferenčných sálach po celom svete a pripoja sa k hlavnému dianiu cez živé internetové vysielanie. V mnohých krajinách budú prítomní i novinári a zástupcovia médií.
Bude nám cťou privítať Vás medzi nami! Vaše otázky Vám radi zodpovieme na: bratislava@allatra.tv Informácie k podujatiu nájdete na stránke allatra.tv/universalgrain/sk.
Meno organizátora: MSH Allatra
Fotografie
Podobné podujatia
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava
Hugov svet
Overené podujatieHugov svet
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
JÁNOŠÍK
Overené podujatieJÁNOŠÍK
Divadlo Nová scéna, Bratislava