Jesenný deň otvorených dverí v KÚPEĽOCH ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka 2017

Podujatie Červený Kláštor

Jesenný deň otvorených dverí v KÚPEĽOCH ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka

je venovaný

Svetovému dňu psoriázy

22. októbra 2017 (týždeň pred Svetovým dňom psoriázy) sme si pre všetkých návštevníkov prichystali Jesenný deň otvorených dverí, na ktorom predstavíme srdce našich kúpeľov - kúpeľný DOM ZDRAVIA a prameň so zdravou minerálnou vodou Smerdžonka. Súčasťou prehliadky s výkladom bude aj areál kúpeľov so zaujímavými miestami a oddychovými i športovými zónami. Taktiež si budú všetci návštevníci môcť vyskúšať UNIKÁT v širokom okolí – vonkajšiu KNEIPP terapiu a BALANČNÝ chodník. Kneipp terapia je vodoliečebná otužovacia procedúra založená na pôsobení rozdielu tepla a chladu. Prechod cez vodu plynule nadväzuje na balančný chodník. Účinok chôdze na boso po rôznych druhoch povrchu spočíva v stimulácii receptorov (nervových zakončení) chodidla a následnej reflexnej reakcii svalov celého tela. V dvoch našich ambulanciách (kožná a pľúcna) budú prebiehať konzultácie s lekármi a vyšetrenia ZADARMO. V spolupráci so Všeobecnou zdravotnou poisťovňou vás čaká bohatá ponuka meraní, aby ste sa o sebe a svojom zdraví dozvedeli o čosi viac. Získajte informácie, cenné a praktické rady o tom akú podporu štátu môžete dostať pri ochoreniach kože na seminári pod názvom Sociálna ABECEDA pre atopikov a psoriatikov. Na seminári môžete zároveň klásť otázky a diskusia je vítaná. V tento výnimočný deň máte možnosť vyskúšať naše liečebné a relaxačné procedúry s 30 % zľavou. Na záver vás pozývame sláviť sv. liturgiu priamo u nás v kúpeľnom DOME ZDRAVIA.





Program dňa:

o 10.00, 12.00 a 13.30 hod.
sprevádzanie areálom a po kúpeľnom DOME ZDRAVIA s výkladom, vyskúšanie Kneipp terapie a balančného chodníka. Začiatok na recepcii DOMU ZDRAVIA.

od 8.00 do 11.30 a od 12.00 do 16.00 hod. - v Kožnej ambulancii
konzultácie s lekárom a vyšetrenie materských znamienok

od 8.00 do 12.00 a od 12.30 do 16.00 hod. - v Pľúcnej ambulancii
konzultácie s lekárom a spirometrické vyšetrenie

od 11.00 do 16.00 hod. - na 2. poschodí DOMU ZDRAVIA
analýza ľudského tela (% telesného tuku, obsah vody v tele, hodnota viscerálneho tuku, podiel minerálov v tele, objem svalového tkaniva, odhad biologického veku), meranie CO vo výdychu (pre fajčiarov), meranie tlaku a BMI, názcvik správnej techniky čistenia zubov v spolupráci so Všeobecnou zdravotnou poisťovňou

o 15.00 hod. - na 1. poschodí v Kongresovej sále DOMU ZDRAVIA
Seminár s pani PhDr. Renátou Rusinkovou pod názvom Sociálna ABECEDA pre atopikov a psoriatikov, kde sa dozviete informácie o tom ako získať podporu od štátu.

o 16.30 hod. - na 1. poschodí v Kongresovej sále DOMU ZDRAVIA
začiatok slávenia sv. liturgie

počas celého dňa
zľava 30 % na liečebné a relaxačné procedúry

zavítajte k nám a prijmite

DARY PRÍRODY, KTORÉ LIEČIA

zdravá minerálna voda Smerdžonka a čistý pieninský vzduch




Zmena programu vyhradená.

Meno organizátora: KÚPELE ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka
Fotografie
Podobné podujatia
Zámocký štamperlík
Overené podujatieZámocký štamperlík
Holíčsky zámok, Holíč
OD TEREZKY PO HUTU
Overené podujatieOD TEREZKY PO HUTU
Slovenské banské múzeum, Banská Štiavnica
Herný festival PixelZest
Overené podujatieHerný festival PixelZest
Kreatívne centrum Trnava, Trnava
Jar na farme
Overené podujatieJar na farme
Lučenec - Ľadovo, Lučenec