JOZEF HOLLY & BAND - Fantasy Tour

Podujatie Bratislava

JOZEF HOLLY & BAND - Fantasy Tour

Jozef Hollý – šarmantný, fenomenálny slovenský klavirista, skladateľ, inštrumentalista, showman a spevák s podmanivým hlasom. Piano Show Jozefa Hollého, to nie je len hudba, klavír a interpret. Je to dokonale namixovaná súhra faktorov ako talent, charizma a prirodzená komunikácia s publikom.

Hudba Jozefa Hollého je nadčasová, je internacionálna, je strhujúca.
Svojim špecifickým spôsobom spája rôzne hudobné žánre od klasiky, cez filmovú hudbu, pop, až po jazz. Neexistuje publikum, ktorého by Jozefova hra na klavír nevtiahla do inej dimenzie. Neexistuje jeho koncert, na ktorom by sa na moment nezastavil čas…

Napriek tomu, že Jozef Hollý so svojou geniálnou a multižánrovou hrou na klavíri precestoval takmer celý svet, už niekoľko rokov pravidelne koncertuje aj v slovenksých mestách. Túto jeseň vydáva svoj siedmy album s názvom "FANTASY", pretože fantázia je to, čo robí z neskutočného skutočné a z nemožného možné...fantázia spája svety a prekonáva bariéry rovnako ako hudba Jozefa Hollého.

Jesenné FANTASY TOUR bude tento rok v adventnom období obohatené aj o 3 špeciálne vianočné koncerty. Zaznejú krásne slovenské koledy v klavírnych úpravách Jozefa Hollého , ale aj svetoznáme vianočné piesne za doprovodu sláčikovéjo kvarteta a detského speváckeho zboru.

Je sa na čo tešiť!

Obdarujte sa neopakovateľným zážitkom a vychutnajte si jesennú aj vianočnú náladu s Jozefom Hollým a jeho početným ansámblom.

Účinkuju: Jozef Holly (klavír, spev), Peter Szabo (bass gitara), Pavol Balo (bicie), Matej Šajgalík (klávesy) Matej Novák (saxofón), sláčikové kvarteto

28
Okt 2018
19:00

Veľké koncertné štúdio Slov. rozhlasu, Bratislava

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieKrvavé peniaze
Štúdio L+S, Bratislava
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava