JOZEF LAUFER "Everyday Holiday"

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Kultúra
Web organizátora:
www.kzp.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: 02/ 68 299 225
Miesto : DK Zrkadlový háj , 27.11. 2019 o 19:00 h.


JOZEF LAUFER "Everyday Holiday"


TOUR 80 -  show Josefa Laufera pod názvom "EVERYDAY HOLIDAY", ktorá sa uskutočňuje pri príležitosti významného životného jubilea umelca a zároveň je aj oslavou jeho úspešného pôsobenia 60 rokov na scéne.

Pán Josef Laufer - (vlastným menom Don Jose Pedro Rodriguez de Montagnes de Laufer) herec, spevák, textár, bavič, scénarista, moderátor, tlmočník, prekladateľ, režisér v oblasti zábavy a v poslednom období aj autor kníh.
Pán Josef Laufer natočil desiatky titulov na desiatkach nosičov, najčastejšie s vlastným textom, v rôznych jazykoch. (španielčina, angličtina, nemčina, francuzština). Vo svojej zábavnej show "EVERYDAY HOLIDAY", v celkovej dĺžke trvania cca 90 a viac minút bez prestávky spieva naživo, či už s orchestrom alebo s half-playbackom. Okrem spevu počas show ponúkne tento český Columbo aj hovorené slovo a predstaví svoje veľké hity ako Sbohem lásko já jedu dál, Mária ..., ale zaspieva aj nevyblednuté tituly od T.Jonesa, F.Sinatru, G.Bécauda a publikum postaví na nohy temperamentnými španielskymi rytmami a samozrejme nezabudnuteľne k tomuto umelcovi patrí Rock and Roll. V roku 2018 bol ocenený titulom "MISTR ZÁBAVY" za svoj celoživotný prínos v oblasti zábavného umenia.

Meno organizátora: Kultúrne zariadenia Petržalky
Fotografie
Podobné podujatia