Juju Planet Dub & FS Žito

Podujatie Nové Mesto nad Váhom

Juju Planet Dub & FS Žito

Jedinečné spojenie experimentálno elektronickej hudby, spájajúcej ľudové rytmy z celého sveta s nádychom Psy dubu, doprevádzané s masívnou basovovou linkou, dochutené indickou sitár a slovenskými folklornými spevmi.
https://soundcloud.com/juju-planet-dub/juju-planet-dub-wanga-gut

Juju Planet Dub alias Jozef Hnidzik je skladateľ, hudobník a producent zo Slovenska. Svet hudby objavil už ako malý chlapec a odvtedy skúma rôzne zvuky, hudobné nástroje a štýly. Neustále tlačí svoje hranice vpred a pridáva nové rozmery do svojej hudby prostredníctvom rozmanitosti a rôznorodosti, čím vytvára hudbu bez hraníc. Jeho produkcia môže byť opísaná ako multikultúrna fúzia elektro etna s hlbokým subovým basom ochuteným Psychedelickými žblnkavými zvukmi doprevádzaná indickým sitárom. V súčastnej dobe je ponorený do novej tvorby spojenectva elektra s world music.

Folklórny súbor Žito pôsobí v Piešťanoch od roku 2012. Odvtedy sa aktívne a s chuťou zapája do kultúrneho života v Piešťanoch. V neposlednom rade sa súbor zameriava na tvorbu tancov z nášho aj iných regiónov. V roku 2016 vznikol spoločný projekt s JujuPlanetDub & FS.Žito kde hlavnou myšlienkou bolo spojiť elektronickú hudbu so slovenským folklórom. 21. novembra 2017, pod hlavičkou vydavateľstva Tip top Underground Records, vyšlo spoločné EP pod názvom World Essences, kde folkloristky naspievali pieseň Sedzí ptáček na čerešni.
https://jujuplanetdub.bandcamp.com

Ďalším hosťom bude gitarista zvaný Melfi,ktorý obľubuje miešať hudobné štýly, avšak jeho hlavnou doménou je ROCK. Vášeň pre energetický štýl hrania a poctivý zvuk gitary ho zaviedla k experimentovaniu a spoluvytváraniu hudby s rôznymi hudobníkmi. Čo ale miluje najviac je hrať naživo a dať do vystúpenia toľko, koľko sa len dá, pretože život je hudobného charakteru.

Rezervácie: info@bluenote.sk alebo na tel.č.0902 608 912

https://soundcloud.com/juju-planet-dub/juju-planet-dub-wanga-gut?fbclid=IwAR1H-OQ7vLrioSVArqxXv5deNB3XFw8j60oWNz5kjY26J9rdQkvX62uDawQ

Začiatok podujatia: 11. 1. 2020 20:00:00
Koniec podujatia: 11. 1. 2020 23:00:00
Fotografie
Podobné podujatia
Úvod do meditácie
Overené podujatieÚvod do meditácie
New You štúdium, Trenčín
Svetový Slovák Štefánik
Overené podujatieSvetový Slovák Štefánik
ND Štefánikov, Brezová pod Bradlom
Bošany Summer Fest 2024
Overené podujatieBošany Summer Fest 2024
Futbalový štadión OFK, Bošany