Juraj Griglak Trio

Podujatie Nitra

Juraj Griglak Trio feat.Poogie Bell,Eugen Vizvary.

Projekt slovenskeho basgitaristu Juraja Griglaka s legendarnym americkym bubenikom Poogie Bellom a slovenskym klaviristom Eugenom Vizvarym.Trio prezentuje vlastnu tvorbu v duchu jazzu ,funku a fusion. Komorne trio obsadenie umoznuje velmi zive a interaktivne hranie ,ktore posuva ich kompozicie do novych rozmerov.

Juraj Griglak patri k najvyhladavanejsim basgitaristom na Slovensku.Okrem elektriskej basgitary Juraj hrava aj na kontrabas- jazz, a ako clen orchestra Slovenskej filharmonie aj vaznu hudbu.Nahral okolo 90 albumov,z toho tri vlasne solove CD.Bass Friends (2000),Time to Fly (2014),Juraj Griglak & Company feat.Bobby Sparks,Poogie Bell,Chris Hemingway. (2017)

Poogie Bell je nefalšovaný funk master , jeden z najlepších súčasných bubeníkov a štúdiových hráčov bez ohľadu na žánre. Na svojom konte má spoluprácu s menami ako Stanley Clark, David Bowie, Erykah Badu, All Jarreau, David Sanborn, John Scofield, Victor Wooten a Chaka Khan. Objavil sa na viac než desiatich albumoch Marcusa Millera a na turné s ním strávil podstatnú väčšinu kariéry.

Eugen Vizvary patrí k najvyhľadávanejším klaviristom v Slovenskej a Českej Republike.Jeho hudobná činnosť spočíva v práci v hudobných štúdiach, komponovaním, aranžovaním, pôsobí ako producent a doprevádza popredných Slovenských a Českých umelcov. Spolupracoval s hudobníkmi ako Oskar Rózsa, Martin Valihora, AnitaSoul, Michal Bugala, Marcel Palonder,Vivian Sessoms,Kim Davis a mnohí iní…

Miesto konania podujatia: Music a Cafe Nitra, Akademická 1/A, Nitra
Dátum začiatku podujatia: 26. Apríla 2018 20:30
Dátum ukončenia podujatia: 26. Apríla 2018 23:30
Pravdepodobné súradnice: 48.3082N 18.0991E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Juraj Griglak Trio feat.Poogie Bell,Eugen Vizvary.

Meno organizátora: Music a Cafe Nitra
Fotografie
Podobné podujatia