KABÁT TOUR 2020

Podujatie Zvolen

KABÁT TOUR 2020

Skupina Kabát pripravila Turné 2020 tak, že vystúpenia sú naplánované do stredu štadiónov, tzv. „center stage“. Kabát takto nekoncertuje prvý krát a určite ani nie posledný krát

pretože členov kapely tento variant baví aj napriek tomu, ako sami hovoria:“ Mizne možnosť sa „zašiť“ počas prestávky a vydýchnuť si“. Táto forma vystúpenia je však oveľa kontaktnejšia, všetci diváci majú bližšie k javisku a z pohľadu diváka ide o najatraktívnejší variant vystúpenia.

Toto koncertné turné sa bude odlišné v tom, že kapela bude hrať len nové veci z pripravovaného CD. A aj napriek tomu, že album ešte nie je hotový, členovia kapely veria, že ho do začatia turné nielen dokončia, ale aj vydajú. A čo k pripravovanému turné hovoria samotní členovia?:“ Hoci to vyzerá ako alibizmus, ale po tých rokoch je to vlastne klišé, ale aj jasný postoj! Pokiaľ s tým nebudeme spokojní na sto percent, tak to jednoducho nevyjde. Intenzívne pracujeme na albume už od januára 2019 a práce stále pokračujú. Chceme vždy lepšie CD, ako bolo to posledné! Chceme proste vydať najlepšie CD.

24
Okt 2020
20:00

Zimný štadión Zvolen

Fotografie
Podobné podujatia
Koncert ku dňu matiek
Overené podujatieKoncert ku dňu matiek
Dom kultúry Podborová, Zvolen
Vojta Nedvěd s kapelou
Overené podujatieVojta Nedvěd s kapelou
Dom kultúry Podborová, Zvolen
DÚHALKA
Overené podujatieDÚHALKA
Dom kultúry Podborová, Zvolen