KAMRAD 2023

Podujatie Bratislava

KAMRAD

KAMRAD, AUTOR HITU „I BELIEVE“ PO PRVÝKRÁT NA SLOVENSKU

KAMRAD je vychádzajúci umelec, spisovateľ a producent z Nemecka, ktorý sa dostal do európskych hitparád so svojím prelomovým singlom „I Believe“ – tanečnou popovou hymnou o problémoch s dôverou a strachu dnešnej mládeže zo záväzkov.

Od svojho vydania začiatkom roka 2022 tento singel rozpútal virálny požiar s niekoľkými tisíckami výtvorov na TikToku, miliónmi pozretí videoklipu po celom svete, mnohými vstupmi do hitparád a viac ako 50 miliónmi streamov na digitálnych hudobných platformách po celom svete.
Ako najhranejšia skladba v rádiách v Nemecku počas viacerých mesiacov sa „I Believe“ stala jedným z najrelevantnejších letných hitov v Európe a pomohla KAMRADOVI získať jeho doteraz najväčšie úspechy v rebríčkoch airplay: Číslo 1 v Nemecku, číslo 1 v Poľsku, top 10 v Rakúsku, Švajčiarsku, Beneluxe a mnohých ďalších krajinách Európy!

Na cestách so svojou kapelou na mnohých festivaloch a open airoch počas celej letnej sezóny šarmantný 25-ročný mladík dokázal nielen svoje multiinštrumentálne schopnosti hĺbavého skladateľa, ale aj svoju silu ako zúrivého a strhujúceho živého interpreta. Od prvej minúty sa smeje, vtipkuje a dáva sa divákom najavo. „Byť na pódiu je dôvod, prečo som začal robiť hudbu. Môcť to po takom dlhom čase opäť robiť je obrovská pocta,“ hovorí KAMRAD.
Je verný svojmu mottu: „Ak to cítim správne, je to vždy správne. Bez ohľadu na to, ako dlho trvá, kým sa to podarí,“ išiel počas pandémie naplno: KAMRAD dal dokopy posledné drobné a požičal si peniaze od rodiny, aby mohol vyraziť na turné ako support nemeckej popovej speváčky Nico Santos, kde v novembri 2021 prvýkrát predstavil skladbu „I Believe“. Jeho odvaha a pevná viera v seba samého sa vyplatili a vydláždili cestu tejto novej kapitole v kariére KAMRADA.

To, že teraz v roku 2023 bude headlinerom vlastného európskeho klubového turné, je logickým dôsledkom spevákovho neustále sa rozvíjajúceho úspechu a jedno je isté: KAMRAD chystá výnimočné a nezabudnuteľné koncerty, na ktoré sa jeho fanúšikovia môžu tešiť.


Fotografie
Podobné podujatia
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava