Kandráčovci v Bánovciach

Podujatie Bánovce nad Bebravou

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Kultúra
Web podujatia:
www.kulturabn.sk
Web organizátora:
www.kulturabn.sk
Ďalšie podujatia v meste Bánovce nad Bebravou
Podrobnejšie informácie: 038/760 30 16, 0948 274 743

Skupinu Kandráčovci založil v roku 2004 jej primáš Ondrej Kandráč. Členmi tohto zoskupenia sú bývalí muzikanti z rôznych folklórnych súborov. Hudobníci úzko spolupracujú s regionálnym vysielaním RTVS v Košiciach.

Kandráčovci vydali množstvo albumov. Tak napríklad s vydavateľstvom Slovak Radio Records to boli dva mimoriadne úspešné CD-nosiče – „A čija to chyža“ a „Sinu muj“ z 2004 a 2005 – teho roku. Neskôr k nim pribudli ďalšie cédečka.

Na jeseň v roku 2014 skupina Kandráčovci absolvovala koncertnú šnúru pri oslave svojich desiatych narodenín a to vo veľkom štýle po veľkých športových halách v mestách Východného Slovenska, ktoré sa im podarilo vypredať! Pri tejto príležitosti vyšlo na jeseň CD - 10 rokov s vami, na ktorom sú ďalšie skladby z produkcie kapely. Zo spomínanej koncertnej šnúry pri príležitosti výročia skupiny vzniklo historicky prvé DVD&CD Kandráčovci - Galakoncert. Kapela si zahrala v sprievode orchestra Jula Selčana, so Zborom sv. Cecílie, dua Farsa a predstavili speváckych hostí: Moniku Kandráčovú, Anku Poráčovú, Veroniku Šoltysovú Rabadovú a Terezu Mandzákovú s ktorými v súčasnosti spolupracujú.

V piatok 16. septembra o 16:00 h ich môžete zažiť v Mestskom kultúrnom stredisku.

Vstupné: 11€

Predpredaj prebieha od 8. augusta v MsKS, IC a NS Atena.

Meno organizátora: Mestské kultúrne stredisko
Fotografie
Podobné podujatia