Karneval: AFTER the FLOOD

Podujatie Žilina

Karneval: AFTER the FLOOD / Stanica

SLOVAK

Zamýšlali ste sa niekedy nad ponáraním sa v batiskafe? Snívali ste o extrémnom plávaní medzi žralokmi? Pozorovaní veľrýb na Aljaške alebo koralového útesu spolu s jeho pestrofarebnými obyvateľmi? Ak sa Vám už niekedy podobné veci preháňali hlavou, ale stále sú to iba nesplnené sny, tak je na čase to zmeniť! Pozývame Vás na "After the Flood" karneval organizovaný našimi EDS dobrovoľníkmi.

V tento večer bude Stanica kompletne pod vodou, takže máte možnosť si zaplávať alebo zatancovať s medúzami, tuniakmi, žralokmi, morskými pannami a inými potvorami.

Vstup je voľný, jedinou podmienkou je prísť v kostýme.

ENGLISH

Have you ever thought about diving with a submarine? Or maybe you dreamt about extreme swimming with sharks? Whale-watching in Alaska? Or exploring the Great Barrier Reef with its motley inhabitants? If any of the above ever came to your mind, but still remains a dream, it is time to make it come true! We invite you to our carnival AFTER THE FLOOD organised by our EVS Volunteers.

That evening, Stanica will be completely submersed, so for one night you can swim and dance with starfish, mermaids, jellyfish and other interesting sea creatures.

Free entry - ONLY with costume!

Miesto konania podujatia: Stanica Žilina-Záriečie, Závodská cesta 3, Žilina
Dátum začiatku podujatia: 4. Marca 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 5. Marca 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 49.2184N 18.731E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Karneval: AFTER the FLOOD / Stanica

Fotografie
Podobné podujatia