Karvay, Patkoló, Buranovský - Viva Musica! festival 2020

Podujatie Bratislava

Karvay, Patkoló, Buranovský - Viva Musica! festival 2020

Otvárací koncert 16. ročníka festivalu Viva Musica! prinesie premiérové spojenie excelentných slovenských umelcov, ktorí už niekoľko rokov žijú a pôsobia v zahraničí. Huslista Dalibor Karvay a kontrabasista Roman Patkoló uvedú spoločne s klaviristom Danielom Buranovským virtuózne diela svetovej hudobnej literatúry, o. i. aj slávne Štyri ročné obdobia v Buenos Aires argentínskeho hudobného skladateľa Astora Piazzollu v úprave pre husle, kontrabas a klavír. „Som veľmi rád, že budem môcť vystupovať s Daliborom Karvayom a Danielom Buranovským na festivale Viva Musica!. Tento prestížny festival bude slnkom pre Slovensko po ťažkých časoch korona krízy,“ uviedol Roman Patkoló, ktorý na festivale vystúpi po prvýkrát. „Bude to môj prvý koncert po korona kríze a zároveň si prvýkrát zahrám s Romanom - najlepším kontrabasistom na svete. Teším sa, že to bude práve na festivale Viva Musica! a na Slovensku," dopĺňa Dalibor Karvay.

V prípade dažda/nepriaznivého počasia sa koncert presúva do Veľkého evanjelického kostola na Panenskej. O zmene miesta konania budeme informovať najneskôr 24 hodín pred koncertom.

Priatelia, vstupenky na tento koncert sú aktuálne beznádejne vypredané. Je ale pravdepodobné, že v prípade zlepšujúcej sa epidemiologickej situácie počet stoličiek v hľadisku navýšime. Vidíme sa na Vive!

Začiatok podujatia: 1. 8. 2020 20:00:00
Koniec podujatia: 1. 8. 2020 22:00:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia