Katarína Knechtová a Šarišan „PUTO“

Podujatie Bratislava

Katarína Knechtová a Šarišan „PUTO“

PUTO - nový hudobný projekt KATARÍNY KNECHTOVEJ a folklórneho súboru ŠARIŠAN (hudobná aj tanečná zložka), ktorý prináša jedinečné žánrové prepojenie dvoch hudobných svetov - popovej a folklórnej hudby na jednom pódiu.
"Puto pre mňa v tomto projekte predstavuje puto k hudbe, k folklóru, puto k Slovensku a zvlášť k regiónu Šariš, v ktorom som vyrastala a kde som doma" - K.Knechtová
Nenechajte si ujsť tento hudobný počin jesene s viac ako 50 účinkujúcimi na jednom pódiu.

Katarína Knechtová - na scéne pôsobí 21 rokov, začínala v IMT Smile, neskôr spoluzakladateľka skupiny Peha, kde pôsobila 12 rokov.
Od r.2008 je na sólovej hudobnej dráhe. Spolupracovala s mnohými umelcami z Čiech aj Slovenska (Chinaski, Meky Žbirka, Cigánski Diabli, IMT Smile), ale aj so zahraničnými umelcami napr. Christian Eigner, Howard Bullivant, Charlotte Hatherley atd.
Aktuálne môžete v éteri počuť singel "SVETY". 

Folklórny súbor Šarišan - 50 rokov na scéne, pôsobí doma, ale aj v zahraničí. Popredný folklórny reprezentant regiónu Šariš a jeho metropoly Prešova. V súbore hrá, spieva a tancuje viac ako 60 mladých ľudí, ktorí absolvujú ročne vyše 70 vystúpení doma i v zahraničí. Program folklórneho súboru je inšpirovaný bohatstvom folklórnych tradícií regiónov východného Slovenska - Šariš, Zemplín, Spiš a Abov. Tieto v umeleckom spracovaní súboru prinášajú originalitu a neopakovateľnosť ľudového umenia regiónov a sú významnou súčasťou reprezentácie národného kultúrneho bohatstva Slovákov zahraničí

5
Nov 2018
19:00

Istropolis - Veľká sála, Bratislava

Fotografie
Podobné podujatia
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
PARA - Bratislava
Overené podujatiePARA - Bratislava
STARS auditorium, Bratislava