KATARZIA + OLIVER TORR & ISAMA ZING

Podujatie Bratislava

KATARZIA + OLIVER TORR & ISAMA ZING

V bratislavskej Novej Cvernovke sa 10. decembra predstaví Katarzia so svojim albumom „n5″. Večer s mladou generáciou doplní DJ set producentov Oliver Torr & Isama Zing, Taomi a Meowlau x Val.

„Zbierka pocitov a emócií v inotajoch.“ Aj tak svoj nový album popisuje slovenská hudobníčka Katarzia. Nahrávka n5 je zároveň ilustráciou toho, ako sa vypláca experimentovať. Napriek tomu, že sa Katarzia na slovenskej i českej scéne etablovala už začiatkom minulej dekády, teraz sa jej osobitá tvorba rozpína do všemožných zákutí hudobného univerza, ktoré nemožno skratkovito označovať len jednou žánrovou nálepkou. Skladby z novej dosky, na produkcii ktorej sa okrem samotnej Katarzie podieľali vyhľadávaní producenti ako Oliver Torr, Ancestral Vision a Isama Zing naživo doplní laserová vizuálna show.

Český producent Oliver Torr za svoj debutový album Fragility of Context získal prestížne ocenenie Vinyla, ktoré doplnila aj nominácia na Cenu Anjel. Slovenský multiinštrumentalista a producent Isama Zing si zas tento rok vďaka albumu Blurry AF vyslúžil sošku RadioHead Awards. Obaja pritom úzko spolupracujú s Katarziou a produkčne sa podpísali aj pod jej aktuálnu nahrávku n5. V Novej Cvernovke sa predstavia v B2B sete s ikonickým názvom The0MercOfChao7777 vol. 6–6-6+1*. Stať sa môže čokoľvek.

Taomi je muzikant a objav z novej školy slovenského R’n’B, je jedným z muzikantov, ktorých by Katarzia rada predstavila v rámci spoločných koncertov s mladšou generáciou.
Drum and bass a pop projekt Meowlau x Val vystrelil na domácej scéne vďaka debutovému EP *Nevermind_ v únoru roku 2022. Výrazným atribútom projektu je spojenie dvoch ženských interpretov – o elektronickú produkciu sa stará Laura Jašková (Meowlau) a pesničkami zaznieva hlas Valentiny Vlkovej (Val).

Obyvatelia a obyvateľky Ukrajiny majú vstup zdarma.

15–17 EUR

19:00

Fotografie
Podobné podujatia