Katka Koščová

Podujatie Košice

Katka Koščová, Daniel Špiner a Michal Matejčík v HalmiSpace

Nadšenci kvalitnej hudby zbystrite pozornosť, a nechajte sa pozvať na jazzovo-šansónový koncert Katky Koščovej s netradične komornou muzikantskou zostavou. Sprevádzať ju bude klavírista a spoluautor Daniel Špiner a špičkový harfista Michal Matejčík, známi z projektu Depeche Mode covers.

Práve Danielovi napadlo prearanžovať piesne Katky Koščovej s harfou. „Veľmi sa teším na túto spoluprácu. Obaja patria k najlepším muzikantom na Slovensku a pre mňa je česť zdieľať s nimi rovnaký koncertný časopriestor,“ Katka Koščová.

KEDY: v piatok 5.5.2017 o 20:00
KDE: HalmiSpace, Hlavná 21, Košice
CENA LÍSTKA: 12 €
Lístky sú dostupné na bare v HalmiSpace.

Rezervovať si ich môžete na www.halmicaffe.sk/katka

Katka Koščová
V roku 2004 sa prihlásila do súťaže Slovensko hľadá Superstar, v ktorej sa stala zaslúženou víťazkou. Na Slávikovi 2005 bola nominovaná v kategórii speváčka a umiestila sa na 4. mieste, kde získala aj cenu Objav roka 2005. V súčasnosti koncertuje najmä po Slovensku, Českej republike a Poľsku. Orientuje sa na autorský jazz/folk/šansón spolu s Danielom Špinerom, kapelou Neřež a inými.

Daniel Špiner
Daniel Špiner patrí k súčasným najvyhľadávanejším slovenským klaviristom a autorom. Spolupracuje so známymi slovenskými hudobníkmi a kapelami: Martin Geišberg, Katka Knechtová, Andrej Šeban, No Name, Komajota atď. Venuje sa aj experimentálnej tvorbe, jeho projekt COIMP spája v živých vystúpeniach improvizáciu v hudbe, tanci a výtvarnom umení.

Michal Matejčík
V rokoch 2011 a 2012 odohral európske turné s Georgom Michaelom, predstavil sa aj ako špeciálny hosť na jednom z viedenských koncertov Depeche Mode, z ktorých repertoáru spravil harfové remixy a s týmto programom úspešne brázdi klubovú scénu. Aktuálne pôsobí ako sólo harfista v košickej opere.

Tešíme sa na vás 5.5.2017 o 20:00.
www.halmispace.sk/newsletter

Miesto konania podujatia: HalmiSpace, Hlavná 21, Košice
Vstupenky: http://www.halmicaffe.sk/katka
Dátum začiatku podujatia: 5. Mája 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 5. Mája 2017 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7193N 21.2591E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Katka Koščová, Daniel Špiner a Michal Matejčík v HalmiSpace

Fotografie
Podobné podujatia