Kde bolo, nebolo...

Podujatie Veľký Biel

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kino, Iné podujatia, Podujatia pre deti
Ďalšie podujatia v meste Veľký Biel

Kde bolo, nebolo...

Putovanie krajinou Kde bolo, nebolo... alebo nezvyčajné večerné predstavenie plné múdrosti, nadsázky, výsmechu hlúposti a humoru, ktoré v sobotu 16. júla 2016 zavedie návštevníkov v kaštieli Veľký Biel do sveta rozprávok.

V tretiu júlovú sobotu, keď nad krajinou vyhasne posledný lúč slnka a všetky veže kaštieľa Veľký Biel sa oblečú do strieborného mesačného svitu, najväčší barokový pamiatkový objekt na Slovensku ožije a vyrozpráva päť netradičných rozprávkových príbehov:

1. O tom, ako sa k nám niekedy pozemský život otočí chrbtom, zatiaľ čo peklo ponúka pomocnú ruku. Stačí iba tú svoju natiahnuť...
2. O tom, ako sa oplatí zachovať si zmysel pre humor aj v tých najťažších chvíľach. Aj smrť sa totiž rada zasmeje... 3. O tom, že aj podvodník si niekedy chvalabohu narazí svoj nos alebo Kto sa s nečestným úmyslom zahráva, kliatbu na seba privoláva... 4. O tom, že dve na prvý pohľad rovnaké veci nemusia mať rovnaký obsah a taktiež o tom, čo spôsobí malá chvíľka nepozornosti... 5. O tom, že aj keď to tak nevyzerá, poctivosť sa sem – tam vyplatí, a to nielen iba v rozprávkach... 

Putovanie z rozprávky do rozprávky, prostredníctvom večerného scénického predstavenia, začína v sobotu o 19.00, 20.00 a 21.00 h. Takúto netradičnú rozprávkovú kašu navarí Divadelná skupina teatro ORLUS. Výťažok zo vstupného bude venovaný na záchranu kaštieľa Veľký Biel.

Fotografie
Podobné podujatia
Stavania mája 2024 Rača
Stavania mája 2024 Rača
Bratislava-Rača, Bratislava
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
FÍHA TRALALA DUNAJSKÁ LUŽNÁ
Overené podujatieFÍHA TRALALA DUNAJSKÁ LUŽNÁ
Futbalový štadión, Dunajská Lužná