Kinečko: Island

Podujatie Trnava

Kinečko: Island

Potulky Islandom s Terezkou ;)

Sopky, ľadovce, polárna žiara a nekonečné lávové polia. Nie je taký studený ako si ho všetci predstavujú a svojou krásou vás jednoducho očarí. V názve tohto ostrova sa síce nachádza slovo "ice" (ľad), no väčšinu roka je to nádherne zelená krajina v ktorej teplota dosahuje niekedy až 23°C.

Objavte krásy Islandu očami mladej Slovenky, ktorá sa zbalila a odišla žiť na tento magický ostrov. Prvý krát jej Island učaroval pred dvomi rokmi, kedy tam prišla ako obyčajná turistka. Od tej chvíle hľadala všetky možné spôsoby, ako sa na Island vrátiť a vďaka Erasmu sa jej to podarilo. 5 mesačnú stáž absolvovala v najvýchodnejšej dedinke Islandu, kde mala možnosť cestovať a spoznávať ostrov viac a viac. Jej láska k ostrovu sa prehlbovala a tak sa po ukončení vysokej školy rozhodla odsťahovať do Reykjavíku, najsevernejšieho hlavného mesta. Momentálne na Islande pracuje ako sprievodkyňa pre zahraničných a slovenských klientov, ktorým ukazuje tie najkrajšie miesta Islandu, ale aj krásy skryté pred očami veľkých davov turistov.

Terezka vám na prednáške povie všetko čo vie o cestovaní po Islande. Dá vám tipy a triky ako sa na Island dostať, ako cestovať na Islande a aj ako si nájsť najvhodnejšie ubytovanie. Porozpráva vám aj vtipné zážitky s turistami, ktorí na Island prídu totálne nepripravení.

Miesto konania podujatia: Zelený kríček, Štefániková 24, Trnava
Dátum začiatku podujatia: 31. Januára 2018 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 1. Februára 2018 00:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3813N 17.5841E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Kinečko: Island

Meno organizátora: Zelený kríček
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.