Kino Be2Can: Chľast

Podujatie Trnava

Kino Be2Can: Chľast

Začiatok podujatia: 6. decembra 2020
Kiná sú otvorené, o najzaujímavejšie európske filmy nás tak pandémia nepripraví. V decembri sa do Malého Berlína vráti prehliadka Be2Can. Vybrali sme v nej pre vás kvarteto filmov bodujúcich na festivaloch v Benátkach, Berlíne a Cannes.
Filmové predstavenia sú nateraz povolené, s polovičnou kapacitou sály. Nenechajte si ujsť jednu z posledných príležitostí v tomto roku užiť si atmosféru kina.
= = = = = = = = = = = = =
Nechajte sa pozvať na opitú jazdu s Madsom Mikkelsenom. Dánsky film rozpráva príbeh kvarteta stredoškolských učiteľov, ktorých zaujala teória, o tom, že ak si udržia správnu hladinu alkoholu v krvi, otvoria sa im nevídané obzory.
Vstupné: 4 €
= = = = = = = = = = = = =
BEZPEČNE ZA KULTÚROU
V Malom Berlíne robíme všetko pre zdravie divákov. Prečítajte si o našich krokoch aj nad rámec povinných opatrení, ktoré zvyšujú bezpečnosť kultúrnych podujatí: www.malyberlin.sk/bezpecne-na-kulturu.
= = = = = = = = = = = = =
CHĽAST
Thomas Vinterberg / DN / 2020 / 117 min / ČT
Štyria prácou unavení stredoškolskí učitelia sa odhodlajú k experimentu, pri ktorom celá deň popíjajú. Ak dokázal Churchill vyhrať 2. svetovú vojnu v alkoholovom opojení, mohol by podobný recept zafungovať aj na zlepšenie ich životov. Prvotné výsledky sú povzbudivé a z uleteného nápadu je razom akademický výskum. Ako táto uletená teória zmení životy protagonistov prezradí dánsky film Chľast.
Mediálni partneri: CinemaView.sk, Trnava-live.sk, TrnavskyHlas.sk, Mesto Trnava, Trnavské rádio, Trnavsko.
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.