KISS MY EX! - Live Club Party

Podujatie Košice

KISS MY EX! - Live Club Party

Predstav si, že si na diskotéke a tancuješ na svoje obľúbené housové hitovky, no s jediným rozdielom, že namiesto DJa je na pódiu živá kapela.

Košická hudobná skupina Kiss My Ex! odpáli vo štvrtok 16.02.2023 svoj tanečný a energiou nabitý koncertný program v klube Yama Event Place. Zaznejú roztancované verzie vlastných autorských skladieb z ich pripravovaného debutového albumu, doplnené o obľúbené hity 80. a 90. rokov.

„Kiss My Ex! tvorí, produkuje a vystupuje v trojici – Popa, Lezlee a Peter. Naše koncerty sú pre našich fanúšikov a pre nás sviatkom hudby, tanečnej energie a úplne prirodzene si ich obohacujeme o nové prvky a vytvárame si z nich jedinečný zážitok. A preto nás na koncerte podporia aj hostia – Peter Berty Fotta na base a Jani Bodor na bicích.“

„Týmto chceme pozvať každého fanúšika živých koncertov a zároveň energickej tanečnej hudby na koncert Kiss My Ex! do klubu Yama Event Place v Košiciach. Ten bude vo štvrtok 16.02.2023 a vstup bude o 19:00. Tešíme sa na intenzívnu spoločnú párty!“

Kiss My Ex! tvorí speváčka Iveta Popa Karičková, klávesák Ladislav Lezlee Znám a gitarista Peter Klema. Traja hudobníci zaznamenali veľký úspech na medzinárodnej súťaži autorov International Songwriting Competition 2020 a v slovenskom rádiovom éteri znejú ich single Waves a Dance With Me. Na jar 2023 výjde ich debutový album.

Vstupné 3€

19:00

Začiatok podujatia: 16.02.2023
Fotografie
Podobné podujatia