Klára a Bára

Podujatie Košice

Klára a Bára | Košice

Radikálna komédia o dvoch manželských krízach a jednom úmyselne založenom požiari. Vážne aj humorné situácie zo života rozohrajú na pódiu známe herečky Eva Holubová a Ivana Chýlková. Príďte sa ponoriť do hry, ktorá sa dostáva pod kožu manželského života. 

Skoro nikto nie je so svojim životom úplne spokojný. A len skutočne málokto má také šťastie, že nájde ideálneho partnera, s ktorým dokáže byť skutočné šťastný. Väčšina ľudí sa jednoducho musí v manželstve veľmi snažiť a robiť pri hľadaní dokonalého partnerského súžitia aj dosť veľké kompromisy. Príbeh Kláry a Báry rozpráva o tom, čo sa môže stať, keď jednej z kamarátok po zástupe takýchto kompromisov rupnú nervy a pokúsi sa radikálne zmeniť svoj manželský život. Ale nie všetko ide podľa predstáv...

“Každá inscenace zraje s postupem času jako víno. Je na čase si ho vychutnat,” napísali médiá o autorskej hre Patrika Hartla. Okrem Evy Holubovej a Ivany Chýlkovej sa na pódiu predstavia Roman Štabrňák v alternácii s Janom Holíkom, Mojmír Maděrič a Barbora Svobodová.

30. 3. (pondelok)
Štart: 19:00 hod.
Miesto: Divadlo Grand, Masarykova 2
Lístky: bit.ly/KlaraBara3003


Začiatok podujatia: 30. 3. 2020 19:00:00
Koniec podujatia: 30. 3. 2020 21:00:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Historická radnica, Košice
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Historická radnica, Košice
HISTORKY OD SUSEDOV
Overené podujatieHISTORKY OD SUSEDOV
Dom kultúry Mier, Spišská Nová Ves