KlikkOut Midsummer Party 2020

Podujatie Dunajská Streda

KlikkOut Midsummer Party 2020

A KlikkOut Midsummer Party magazinunk évente egyszer, a nyár közepén jelentkező zenei rendezvénye, melynek helyszíne a dunaszerdahelyi termálfürdő!

Nagy dolgokat kell bejelentenünk, hiszen idén új helyszín várja a bulizni vágyókat, rögtön két színpaddal!

A termálfürdő területén található tó és sziget a tél folyamán hatalmasat szépült. A tereprendezésnek köszönhetően a part könnyen megközelíthető, nézőtérrel és tánctérrel. Lett egy színpadunk a vízen, egy hidunk a szigetre, ahol pörögnek majd a lemezek... Leírni ezt nehéz pár sorban, ezt látni kell! Ugyanúgy, mint a lézershowt és fénytechnikát.

Két színpadunk lesz, egy a szigeten, egy a parton!

A szigeten a főszerep a mély basszusoké, az elektronikus zenéjé, a lemezeket pörgeti majd Groove X, a PLUSplus, Pappi és MJDJ.

A parton Sally Adams kezd zenélni, majd egy Curtis koncert követi és Lotfi Begi DJ szettje várja késő este a szórakozni vágyókat.

Két színpad, egy tó, egy sziget és maximum ezer ember!

Elővételes jegyek már kaphatók a Missq Dunajská Streda üzletében (a fő utcán) és az Artica Decorban (a Tatra bank mellett). Jegyár: 10 euró.

Začiatok podujatia: 17. 7. 2020 18:00:00
Koniec podujatia: 18. 7. 2020 2:00:00

Upozorňujeme na možné zrušenie niektorých podujatí z dôvodu šírenia Koronavíru. Prosíme overte si u organizátorov, či sa podujatie uskutoční.

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.