KLIMAKTÉRIUM... a čo? - komédia s pesničkami

Podujatie Bratislava

KLIMAKTÉRIUM... a čo? - komédia s pesničkami

Hrdinky našej inscenácie – Pamela, Kristína a Žofia – sa stretávajú na narodeninovej oslave Mariky – jednej z nich. Aby sa nielen zabávali a rekapitulovali svoj doterajší život, ale aby sa povzniesli nad problémy, ktoré im prináša všedná každodennosť, strata práce, chlapi, ich deti, zdravotný stav a starnutie. Lebo ten údel postretol každú z nich a navzájom ich spája! Naše hrdinky sa majú rady – ale si aj jedna druhú s chuťou doberajú. Vedia si zo seba vystreliť! Samu seba však žiadna neberie príliš vážne. Vzdorujú svojmu osudu. Čím? Humorom a sebairóniou. Nič im nie je sväté. Predovšetkým nie ich vek, vzhľad a váha. Bavia sa a spievajú o neľahkom údele súčasnej ženy.


Inscenácii dominujú skvelé herečky - „tigrice v menopauze“. Variácie na chúlostivú tému „ženskéhodozrievania“ a účtovanie s ňou. Ľahko zapamätateľné piesne a ich vtipné texty.


Predstavenie je akousi „babskou jazdou“ plnou humoru, ktorý je asi tým najlepším a najúčinnejším liekom na starosti dneška. Takú vtipnú a úprimnú hru – so zmyslom pre humor a s decentnosťou spracovania témy – ešte nikdy nikto nenapísal. Až teraz! V podobe dnes už legendárneho komediálneho hitu európskych divadelných scén. KLIMAKTÉRIUM je nielen divadelným fenoménom, ktorý má za sebou už vyše 2200 repríz, ale je predovšetkým očistným kúpeľom a posilňujúcim energetickým nápojom!


Trefné bonmoty, postrehy zo života. Zábava a relax v podobe postáv, ktoré sú také isté, ako ste vy! Jednoducho: Túto komédiu s pesničkami musíš vidieť!

hrajú: Zuzana Kocúriková / Zuzana Tlučková, Gizka Oňová, Katarína Brychtová / Daniela Kuffelová, Zuzana Vačková / Jeannete Švoňavská, Jana Valocká

20
Sep 2019
19:00

Dom kultúry Vetvár, Podunajské Biskupice

Fotografie
Podobné podujatia
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
Zbojník a Gašparko
Overené podujatieZbojník a Gašparko
Bratislavské bábkové divadlo, Bratislava
Zbojník a Gašparko
Overené podujatieZbojník a Gašparko
Bratislavské bábkové divadlo, Bratislava