KLIMAKTÉRIUM... a čo ?

Podujatie Veľký Krtíš

KLIMAKTÉRIUM... a čo ?

KLIMAKTÉRIUM je nielen divadelným fenoménom, ktorý má za sebou už vyše 2200 repríz, ale je predovšetkým očistným kúpeľom a posilňujúcim energetickým nápojom!

Hrdinky našej inscenácie – Pamela, Kristína a Žofia – sa stretávajú na narodeninovej oslave Mariky – jednej z nich. Aby sa nielen zabávali a rekapitulovali svoj doterajší život, ale aby sa povzniesli nad problémy, ktoré im prináša všedná každodennosť, strata práce, chlapi, ich deti, zdravotný stav a starnutie. Lebo ten údel postretol každú z nich a navzájom ich spája! Naše hrdinky sa majú rady – ale si aj jedna druhú s chuťou doberajú. Vedia si zo seba ystreliť! Samu seba však žiadna neberie príliš vážne. Vzdorujú svojmu osudu. Čím? Humorom a sebairóniou. Nič im nie je sväté. Predovšetkým nie ich vek, vzhľad a váha. Bavia sa a spievajú o neľahkom údele súčasnej ženy.

Inscenácii dominujú skvelé herečky - „tigrice v menopauze“. Variácie na chúlostivú tému „ženskéhodozrievania“ a účtovanie s ňou. Ľahko zapamätateľné piesne a ich vtipné texty.
Trefné bonmoty, postrehy zo života. Zábava a relax v podobe postáv, ktoré sú také isté, ako ste vy! Jednoducho: Túto komédiu s pesničkami musíš vidieť!

18:00

Fotografie
Podobné podujatia
Deti doby
Overené podujatieDeti doby
Mestské kultúrne stredisko, Veľký Krtíš
Dokonalé dieťa
Overené podujatieDokonalé dieťa
Mestské kultúrne stredisko, Veľký Krtíš
ÚČET
Overené podujatieÚČET
Kultúrny dom, Veľký Krtíš
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Aula SZU, Banská Bystrica
PRAVDA
Overené podujatiePRAVDA
Dom kultúry Podborová, Zvolen
Otec
Overené podujatieOtec
Dom kultúry Podborová, Zvolen