Klub Subaru Event 5

Podujatie Orechová Potôň

Klub Subaru Event 5

Ahojte
Máme tu další z radu vynikajucích zrazov Klub Subaru Event 5
Netradične začíname v iný dátum ako ste zvyknutí a v opačnom garde. To znamená, že prvý deň 18.04.2020 od 11:00 sme súčasťou najväčšieho automobilového festivalu na Slovensku, Power Fest 2020 na Slovakia Ringu. Tradičný motoristický event na okruhu Slovakia Ring ponúkajúci celodenný rev motorov, dym spálených pneumatík a ušľachtilú kombináciu ženskej krásy a vyleštených automobilových skvostov.
1.kolo MSR v šprintoch áut a motocyklov, 2.kolo medzinárodného šampionátu Drifting.hu, zraz jedinečných áut a show & shine v paddocku. Samozrejme ako každý rok tak aj tento rok budeme mať voľnú jazdu na šprintérskej trati, kde prebieha šampionát v šprintoch, budete mať jedinečnú šancu sa previezť na tejto trati so svojim Subarom a je jedno či je STI alebo Forester, ide o zábavu a nie o najlepší čas. Treba zažiť tú atmosféru, keď šprintujete na trati a nad vami na tribúne skanduje 5000 fanúšikov. Tak ako na každom Evente, tak aj na tomto budeme súťažiť o najhlučnejší výfuk, o najkrajšie new age Subarko, tak o najkrajšie old Subarko.
Tento deň plný zážitkov si ukončíme vyhodnotením súťaží a rozchodom do Hotela alebo domov, aby sme nabrali sily do ďalšieho ešte výnimočnejšieho dňa plného jazdenia.
19.04.2020 sa vidíme v Dunajskej Strede na motokárovej dráhe, kde budeme celý deň drať gumy a jazdiť do kolečka na okruhu ako blázni.
Tí, ktorí toto šialené jazdenie už zažili, tak vedia že vôbec nepotrebujete nadupané STI ale zvládne tu jazdiť akékoľvek Subarko s akoukoľvek motorizáciou. Tento okruh je veľmi bezpečný a technický, takže sa nebudete báť tam trošku naložiť svojmu tátošovi. Samozrejme budeme jazdiť aj na čas o nejaké tie vecné ceny.
Aby nebol nikto ukrivdený, tak sú spravené kategórie, do ktorích budete zaradení počas eventu.
Na záver tohto vyčerpavajúceho dňa si dáme očakávanú tombolu s vynikajúcimi hodnotnými cenami a vyhodnotenie tohto dňa, fotenie, pokec a koniec :)
Samozrejme počas oboch dní máme pre vás pripravený pitný režim Kofola a nealko Pivo a v Dunajskej Strede aj pogrilujeme.
Nezabudni, že keď prídeš tak mimo týchto perfektných aktivít dostaneš od nás zrazové tričko a nejakú maličkosť.
Ďalšie podrobnosti sa dozvieš čoskoro.
Subaru zdar

Začiatok podujatia: 18. 4. 2020 9:00:00
Koniec podujatia: 19. 4. 2020 18:00:00
Fotografie
Podobné podujatia