Kollaps (AU)※Krajné Čierno (SK)※Koroze/Noitt (SK)

Podujatie Bratislava

Kollaps (AU)※Krajné Čierno (SK)※Koroze/Noitt (SK)

※Kollaps※
Jadrom kapely je Austrálčan Wade Black, ktorý prišiel hľadať spriaznené hrdzavé duše na starý kontinent. Našiel ich. Sú nimi pôvodne deathmetalový gitarový virtuóz Andrea Collaro (bas gitara) a technický inžinier Giorgio Salmoiraghi (bicie/perkúsie). Sám Wade sa v jeho švajčiarskom štúdiu stará o unikátny zvukový dizajn Kollapsu (rád používa disfunkčné, vyradené mašiny a momentálne objavuje čaro terénnych nahrávok industriálnej a rurálnej krajiny, ktoré necháva žiť v novom hlukovom priestore tvrdo skresleného echa). Napriek ich krátkemu fungovaniu, sa jedná o kapelu, ktorá napreduje rýchlo >>> každým novým releasom sú zas o niečo ďalej, na inom poli post post post >>> Kollapsu.

※Krajné Čierno※
“All stars super group” - večne premenlivá impro zostava, ktorá odpaľuje gain až do Trebišova. Srdce oslovujúca fusion exotických vplyvov na ose Rožňava, Prešov, Krajné Čierno (áno, je to skutočná obec) až po Prahu. Od industriálneho hluku cez diskosmutokviolence, techno po análnom užití Aripiprazolu a späť.

※Koroze/Noitt※
Harsh noise duo kolaborácia. Nepotrebuje teoretické barličky, nepotrebuje aby ste poznali ich hudobné pozadie, či popredie. Nepotrebuje aby ste vedeli kam chodili na učilište, alebo zdielať svoj oblúbený playlist.

O 19:00

Fotografie
Podobné podujatia