Kollektiva 5 - A TE stílusod, A TE hangod!

Podujatie Komárno

Kollektiva 5 - A TE stílusod, A TE hangod!

Sziasztok!

Idén áprilisban újra elhozzuk nektek a hónap legsokszínűbb eseményét, az ötödszörre megrendezésre kerülő Kollektívát!


A jól megszokott színvonalból idén sem adunk alább, mindenkinek készültünk valamivel. Az estét Mészáros Péter, György Ádám, és Bíró Dénes szókimondó és frappáns slammelésével kezdjük, majd a hangulatot és a jókedvet az Ahogy esik, úgy puffan színészgárdájával fokozzuk tovább. A színvonalat Bakonyi Alexa, Tóth Károly, Nagy László és Olasz István remek színművészek fogják biztosítani, a játékvezető szerepében pedig Majorfalvi Bálintot köszönthetitek.

Ezt követően, ha kellően sajog már a rekeszizmotok, a további testmozgásról a zenekarok gondoskodnak. Elsőként az Arizóna zenekar adja a talpalávalót, akik az elmúlt években komoly ismeretségre tettek szert, és belopták magukat a felvidéki közönség szívébe, ezt követően pedig a farnadi Estendøn zenekar lép a világot jelentő deszkákra.

Akik még a továbbiakban is éreznek magukban elég energiát a tombolásra, azoknak sincs okuk a csüggedésre, hiszen ilyenkor pörögnek csak fel igazán a lemezek a DJ-k pultjain, Psycho, Fox és Bres-Cape pörgeti majd értetek a bakeliteket egész hajnalig!


Akik mindezzel nem érnék be, és úgy érzik, hogy Fortuna aznap este az ő kedvükben fog járni, nekik van még egy jó hírünk: az este folyamán kipróbálhatják szerencséjüket a tombolában, értékesebbnél értékesebb nyereményeket sörpörve be. A sorsolásra az Arizóna és az Estendøn koncertje között kerítünk sort.

Helyszín: RÉV - A Magyar Kultúra Háza
Jegyár: 5 € (érvényes az egész estére)

KOLLEKTÍVA, A TE STÍLUSOD, A TE HANGOD!
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Miesto konania podujatia: RÉV - A Magyar Kultúra Háza, Pevnostný rad 142., Komárno
Dátum začiatku podujatia: 14. Apríla 2018 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 15. Apríla 2018 06:00
Pravdepodobné súradnice: 47.7565N 18.1292E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Kollektiva 5 - A TE stílusod, A TE hangod!

Meno organizátora: Jókai Mór Diákkör
Fotografie
Podobné podujatia