Komorné koncerty v botanickej záhrade

Podujatie Bratislava

Komorné koncerty v botanickej záhrade

Romantická atmosféra botanickej záhrady a tóny majstrov našej hudobnej scény pozývajú na jedinečný a neopakovateľný zážitok. Vstup vrátane koncertu voľný iba do 11.00 h. Využite príležitosť začať víkend v najkrajšej záhrade mesta.

Organizačné pokyny:
V prípade nepriaznivého počasia sa koncerty neuskutočnia.
V areáli je zákaz užívať alkoholické nápoje a fajčiť.
Vzhľadom k možnému narušeniu diverzity je zakázaný vstup s domácimi miláčikmi. Zmena programu vyhradená. Vstup voľný. Dodržujte aktuálne epidemiologické opatrenia. Viac info: + 421 940 634 126.

20. 6. o 10.00 h The Ladies Ensemble, 60 min.
Šarmantný slovenský dámsky komorný orchester profesionálnych hudobníčok, v ktorých podaní zistíte, že klasická hudba nie je ani zďaleka nudná, ale plná života, radosti a emócií a že populárna moderná hudba v orchestrálnych úpravách získa nový originálny rozmer a príťažlivosť! Vypočujete si slávne klasické, rockové a popové melódie pre sláčikové kvarteto, perkusie a soprán

18. 7. o 10.00 h Taste of Brass, 60 min.
Taste of Brass je slovenský orchester interpretujúci hudbu 60. a 70.
rokov minulého storočia. Orchester funguje ako samostatné koncertné teleso, ktoré sa vyznačuje výhradne živým prevedením skladieb vo vlastných aranžmánoch. Nadväzuje tak na tradíciu orchestrov ako Tanečný orchester československého rozhlasu či James Last Orchestra. Taste of Brass funguje v zostave trinásťčlenného orchestra so sólistami Kristínou Vančovou a Martinom Huttom pod taktovkou Davida Krajčího.

22. 8. o 10.00 h Fats Jazz Band, 60 min.
Autentická hot-jazzová a swingová kapela vám prináša hudbu z obdobia 20. až 40. rokov minulého storočia. Sedem vynikajúcich hudobníkov a dvaja šarmantní speváci vás prenesú o sto rokov do minulosti, do čias elegancie a galantnosti. V ich podaní budete počuť najhorúcejšie americké swingovky, ale aj nestarnúce filmové melódie z obdobia prvej Československej republiky či tangá F. K. Veselého.

Spoluorganizátormi podujatia sú: BKIS - Bratislavské kultúrne a informačné stredisko, Botanická záhrada Univerzity Komenského a Bratislava Tourist Board.

??????? ?́??? ???????? ?̌???? ??????????-??????? ??? ?? ??́? ?????̌??? ?????????̌, ?̌? ?? ??????̌?????́?ℎ, ?????́????ℎ ? ?̌???????́?ℎ ?????́ ????????????́?ℎ ???????? ?̌???̌?? ??́ ??ℎ?????????́ ???????́ ? ????????́ ??́????? ? ??????????, ?????́ ????́ ????̌???́ ?? ????????????́ ? ????????̌??́ ?́?̌??? ? ????????́?ℎ ???????? ?̌????.
?́?̌???̌?? ?? ??́?ℎ?? ??????????ℎ ????̌??? ???????́ ????? ??́ℎ??? ? ??ℎ?????????́? ??????????́ ? ???́ℎ? ??????????́???ℎ? ???????́?? ? ? ??ℎ? ??????????́? ?? ?????? ??????́ℎ? ??́???, ?? ?????? ??????́????ℎ ????́??? ?????́????ℎ ?????́ ???????? ?̌???? ??????????-??????? ??? ? ????? ???? ? ? ????????? ??????????́ ??????, ??́???̌?? ?? ?́?̌???? ????????́??? ????? ??????????? ???????́???́ ? ??????????ℎ, ? ??́???? ? § 12 ???. 3 ??́???? ?̌. 40/1964 ??. ???̌??????ℎ? ??́?????́?? ? ?????́ ???????̌?́?ℎ ?????????.

Začiatok podujatia: 22. 8. 2020 10:00:00
Koniec podujatia: 22. 8. 2020 11:00:00
Fotografie
Podobné podujatia