Koncert - Jano Svetlan Majerčík

Podujatie Malacky

Koncert - Jano Svetlan Majerčík

Srdečne vás pozývame na hudobný večer v pohode, radosti a harmónii, ktorú si po koncerte iste odnesiete v sebe aj domov..

Kedy: 11.7.2019 o 19:00
Kde: Čajovňa v Raji, Záhorácka 54/20, Malacky
Výmena energií: 7 €
PRIHLASOVANIE: sms 0915726087 alebo cajovna.v.raji@gmail.com (uviesť meno + počet ľudí). Kapacita miest je obmedzená...Jano

Svetlan Majerčík je slovenský rodofolkový pesničkár, ktorý pochádza z rázovitej podtatranskej dedinky Východná. Narodil sa v rodine preslávených tanečníkov, sólistov súborov Lúčnice a Sľuk. V jeho tvorbe je cítiť silný vzťah k rodu, ľudskosti, prírode a k Zemi. Jeho piesne sú pretkané vierou v dobro a lepší svet.
Svetlanove pesničky ľudí fascinujú svojou prostotou a hĺbkou zároveň. Sú plné humoru, lásky, pravdy a duchovnej cesty. Jednoduché a praktické návody na šťastný život, na to, čo ľudstvo po celé tisícročia hľadá. Je v nich jasne vysvetlené fungovanie Vesmíru.
Svetlan má silne vyvinuté cítenie a jeho veľkým darom je láska k ľuďom a pravda v duši. V piesňach je veľmi dôležitý každý tón, každé slovo, nástroj, pohľad, emócia aj energia. Je úžasné, do akých hlbín duše s láskou vedú tých, ktorí sa otvoria sami sebe a nechajú sa viesť vlastným srdcom. Veľkou pridanou hodnotou je pre hľadajúceho človeka jednoduchá cesta k sebe a vlastnému naplneniu. Pravda je jednoduchá a pre každého.

Kto je teda Svetlan?
„Dávno som pochopil, že nie som Svetlo a ani jeho zdroj. Ale Svetlo, pravda a poznanie tu je a na mnohých, tmavých miestach zasvietia, keď ich tam odrazím. Prostotou živej piesne hovorím a cítim sa vtedy ako úlomok zrkadla. Jeho tvar a zloženie nepoznám, ale cítim, že to je ono. Piesňodarmi odrážam Svetlo na tmavé miesta v ľudských srdciach, a možno niečo v niektorých ľuďoch zmením . Taký je význam a podstata mojej dlhej cesty, cesty pesničkára. S úctou a pokorou si o ňu prosím.“ Jano Svetlan Majerčík

Ak chcete o Jankovi Svetlanovi vedieť viac, nech sa páči na: http://www.janomajercik.sk

Tešíme sa na Vás :-)

Štvrtok 11. júla 2019 o 19:00 – 21:00

Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
PETER NAGY 105
Overené podujatiePETER NAGY 105
STARS auditorium, Bratislava
SIMA A KALI
Overené podujatieSIMA A KALI
Futbalový štadión, Dunajská Lužná