KONCERT HASH, WILDERNESS, PRIATELIA PADAJÚCEHO LÍSTIA, DÁŠA FON FLAŠA

Podujatie Trnava

KONCERT HASH, WILDERNESS, PRIATELIA PADAJÚCEHO LÍSTIA, DÁŠA FON FLAŠA

Radio Bunker crew a ArtKlub ťa pozývajú na koncert štyroch hudobných projektov, ktoré už zopár rokov víria vody slovenského undergroundu.

Koncert otvorí Dáša Fon Flaša.
Dáša je gitarista a spevák hrajúci špinavý, akustický, D.I.Y punk zo srdca. Okrem sólového projektu posobí aj v kapele RÜBÄNÏSKÖ, ktorá sa v roku 2009 vynorila z temných lesov Malej Fatry.
bandzone.cz/dasafonflasa

Ako druhá zahrá punk/grunge zostava PRIATELIA PADAJÚCEHO LÍSTIA, zo Žiliny, ktorá funguje od roku 2003 a má na konte okrem kopy koncertov aj songy ako Chrámy Hrôzy,Voda naopak, či V protismere.
facebook.com/priateliapl

Treťou kapelou v poradí bude trnavský punk/hardcore nátresk THE WILDERNESS, ktorých natlakovanému hrncu sa odpáli dekel po 22:00.
bandzone.cz/thewildernesstt

Akciu ukončí s ničím nepomýlitelný HASH, ktorý v Trnave vystúpi prvý krát po vydaní nového albumu 10g.
Ak si už zažil koncert HASHu vieš čo ťa čaká. Keď nie priprav sa na silný hudobný zážitok v podobe charizmatickej rock’n’rollovej gitary, hardcorových bicích, úderných klávesov, našlapanej basy, silnych textov a doprovodného spevu sympatickej vokalistky.
www.hash.sk

O dobré jedlo sa postarajú naše kamošky z Klubu Inšpirácie, ktoré pripravia tradične skvelú vegánsku večeru, ktorá bude podávaná za dobrovoľný príspevok.

Vstup: 3,50 e

Kapela Priatelia Padajúceho Lístia bude pred koncertom (o 17:00) hosťom Radia Bunker a zahrá niekoľko songov aj naživo do éteru. Počúvaj na bunker.godot.sk

20:00

Fotografie
Podobné podujatia