Koncert hudobnej skupiny PROGRES

Podujatie Bánovce nad Bebravou

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Kultúra
Web podujatia:
www.kulturabn.sk
Web organizátora:
www.kulturabn.sk
Ďalšie podujatia v meste Bánovce nad Bebravou
Podrobnejšie informácie: 038/760 3016, 0948 274 743

Hudobná skupina Progres, to je skutočný hudobný matador, ovenčený skúsenosťami z trénovania aj vystupovania. Hudobná skupina PROGRES vznikla na jar v roku 1995 v obci Čereňany, okres Prievidza. Zakladajúci členovia kapely - muzikanti už od detstva - Karol Halan a Igor Dzina, nemohli na také krajinné a historické vábenie nezareagovať. Dali teda dokopy hudobné zoskupenia Progres, ktoré sa začalo venovať prepracovanej interpretácii slovanských ľudových piesní .

Do dnešného dňa natočila a vydala skupina Progres úctyhodných 32 hudobných nosičov, ďalších 11 pre TV Šláger a boli ocenení zlatou, platinovou a multiplatinovou platňou za predaj,  náš úspech spočíva najmä  vlastnej tvorbe hudby a textov. Postupom času sa tiež kapela z pôvodných troch členov začala rozrastať o ďalšie muzikantov . To predovšetkým vďaka značnej popularite , ktorú si svojim vypilovaým vystupovaním na slovenskom vydobyla .

Vy si kapelu Progres budete môcť vypočuť v piatok 22. septembra 2017 o 19:00 h v Mestskom kultúrnom stredisku v Bánovciach nad Bebravou.

Vstupné: 8 €

Predpredaj začína v stredu 19.7. v MsKS, Informačnom centre a NS Aténe.

Meno organizátora: Mestské kultúrne stredisko
Fotografie
Podobné podujatia