Koncert Katky Korcek a Silva Sališa

Podujatie Prešov

Koncert Katky Korcek a Silva Sališa

Katarina Korcek vydala v decembri 2016 debutový sólový album 21st Century Movie. Pre Literárnu kaviareň VIOLA, v ktorej sa predstaví už 5.5. 2017 o 19hod. si pripravila špeciálny koncert s gitaristom Silvom Sališom, v rámci ktorého Vám predstavia nové piesne z albumu, známy song Strawberry Kisses a určite vytiahnu aj niečo z éry Made II Mate.
Katka pôsobí na domácej hudobnej scéne viac ako dvadsať rokov. Pôvodom je Slovenka, do roku 1990 žila v USA, no následne sa vrátila do svojho rodiska.
V 90-tych rokoch spievala a tvorila v populárnych formáciách Accidents Happen a Made II Mate, koncom minulého storočia založila vlastný projekt Lady Kazoo.
Popritom spolupracovala s najznámejšími interpretmi a skupinami z domácej i českej hudobnej branže ako napr. Peter Lipa, Jana Kirschner, Richard Müller, Andrej Šeban, Marián Čekovský, Robo Roth, Hex, IMT Smile, Para, Dara Rolins, David Koller, Lenka Dusilová, Slobodná Európa a mnohými ďalšími.
Je dlhoročným stálym hosťom vo Swing Society Orchestra.
Pozývame – príďte...

Vstupné: 5 eur/ predpredaj
6 eur/ v deň koncertu
Počet vstupeniek je obmedzený, preto je potrebné vopred si ich rezervovať na info@literarnakaviaren.sk alebo na tel. č.: 0905 688 665 a zakúpiť si ich môžete u nás vo VIOLE.
Platnosť rezervácie vstupeniek končí 24 hodín pred konaním podujatia. Ak rezervované vstupenky nebudú vyzdvihnuté v tejto lehote, budú zaradené do predaja.

Miesto konania podujatia: ViolaPrešov, Tkáčska 2, Prešov
Dátum začiatku podujatia: 5. Mája 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 5. Mája 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.995N 21.2415E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Koncert Katky Korcek a Silva Sališa

Fotografie
Podobné podujatia