Koncert NEŘEŽ trio / Zdeněk Vřešťál, Vít Sázavský, Miloš Klápště

Podujatie Žilina

Rok sa s rokom stretol a chalani z NEŘEŽ sa vám opäť prídu ukázať a dokázať vám, že to stále vedia a nielen to... Vedia to lepšie ;)
Vstupné 10€, rezervácie na FB, emailom na info@tanecnaskola.sk - tu si môžete rezervovať aj sedenie.
Predpredaj v Tanečnej škole v čase 9:00 - 14:30. 

Skupina Neřež vznikla v roku 1998, keď sa Jarek Nohavica rozhodol vystupovať sám, bez kapely. Prvé personálne obsadenie Neřež bolo totožné s Kapelou Jarka Nohavicu. 
Skupina nahrala rýchlo po sebe 2 CD - Neřež 1998 a Nebezpečný síly. Na začiatku nového tisícročia sa k zakladajúcim členom Neřež (a Nerez) Vítkovi Sázavskému a Zdeňkovi Vřešťálovi pridala Magda Škardová a Pavel Plánka. Vychádzajú dva albumy:
Jednou měř, dvakrát Neřež a Ještě jednou. 
Potom sa obsadenie Neřež opäť mení. Prichádza hráč na klávesové nástroje Raven a bubeník David Uher. Skupina nahráva album Vianočne ladených piesní Slavná věc. Členovia Neřež dostávajú ponuku zkomponovať hudbu do filmu Román pro muže a do seriálu Vinaři. So Zdeňkom Vřešťálom sa tejto úlohy ujal aj nový člen, perkusionista a flautista Robert Fischmann. V zložení Benešovský (basa), Fischmann, Sázavský a Vřešťál vystupuje skupina Neřež dodnes. 
Skupina natočila dalšie albumy Kolektivní vina a Jen blázni překročí svůj stín. Zhruba od roku 2012 spolupracujú Neřež so slovenskou speváčkou Katarínou Koščovou, s ktorou natočili album Vlakem na Kolín. 
obsadenie:
Zdeněk Vřešťál – spev, gitara
Vít Sázavský – spev, gitara, viola
Miloš Klápště – kontrabas
www.nerez.me
Meno organizátora: rondel klub 23
Fotografie
Podobné podujatia