Koncert rodákov 2017

Podujatie Prešov

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Dni mesta a obce, Koncerty
Web organizátora:
www.presov.sk
Ďalšie podujatia v meste Prešov

Koncert rodákov

Mesto Prešov pozýva všetkých svojich občanov na veľkolepú oslavu 770. výročia prvej písomnej zmienky, ktorá sa uskutoční dňa 12.9.2017 na Prešovskom amfiteátri. Gratulantmi budú prešovskí rodáci z rôznych oblastí, či už divadla, hudby alebo filmu. Program odštartuje o 18:00 vystúpením Márie Macoškovej, jednej z najvýznamnejších osobností kultúrneho života Rusínov na Slovensku. Ďalej vystúpia Mloci, Michaella Papp, Edo Klena, Andy Belej a kapela Hrdza.
Od 20:00 sa následne začne galaprogram, ktorý svojim vystúpením otvorí legenda slovenského jazzu – Peter Lipa. Medzi gratulantmi nemôže chýbať ani Katka Koščová, Poddukelský umelecký ľudový súbor – PUĽS, AMC Trio, Chikiliki tu-a, Heľenine oči, Gapa a Groovin Heads, Komajota a Šarišan. Slávnostný večer uzatvorí svojim vystúpením jedna z najúspešnejších kapiel na Slovensku - IMT SMILE.
Galaprogramom bude sprevádzať Michal Hudák a tešiť sa môžete aj na Juraja Kukuru, Borisa Farkaša, Annu Servickú, Milku Zimkovú, Marcela Merčiaka, Katku Knechtovú, Petra Nagya, Gabiku Marcinkovú, manželov Stražanovcov a Igora Drotára. Mediálnym partnerom je TV JOJ, ktorá záznam z galaprogramu následne odvysiela, a tak si ho budú môcť pozrieť aj diváci
Vstup je voľný

Miesto konania podujatia: Mesto Prešov - Oficiálna stránka, Hlavná 73, Prešov
Dátum začiatku podujatia: 12. Septembra 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 12. Septembra 2017 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.9973N 21.2398E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Koncert rodákov

Meno organizátora: Mesto Prešov - Oficiálna stránka
Fotografie
Podobné podujatia