Koncert: Sandonoriko (Martin Geišberg a Daniel Špiner)

Podujatie Žilina

Koncert: Sandonoriko (Martin Geišberg a Daniel Špiner)

SANDONORIKO je autorským projektom Martina Geišberga (spev, gitara, flauty, looper) a Daniela Špinera (piano, akordeon, spev, perkusie). Texty sú magicko realistické a hudba poetická, občas premiešaná básňami, nebrániaca sa ani experimentu. Tento projekt trvá tri roky a na koncerte v Rosenfeldovom paláci zaznejú skladby z novému albumu “V jabloňovom kraji“.

Martin Geišberg je publiku známy svojou hudobnou tvorbou, no taktiež ako dramaturg, režisér a aj autor divadelnej hudby. Po 12 rokoch aktívneho pôsobenia na koncertnej scéne vydáva prvý pesničkový album “V jabloňovom kraji“.

Klavirista a skladateľ Daniel Špiner aktívne spolupracuje s viacerými slovenskými autormi a umelcami ako napr. Katarína Koščová, Teatro Tatro, Andrej Šeban a inými.

Cesty oboch sa prepojili pri výročí Nežnej revolúcie, keď Martin Geišberg v Národnom divadle vystupoval sám s gitarou a Daniel Špiner doprevádzal Katarínu Koščovú na klavíri. Vtedy začala ich spolupráca, ktorá vyústila do projektu Sandonoriko.

Kapacita sály je obmedzená na 80 miest, odporúčame si preto rezervovať miesta vopred (info@rosenfeldovpalac.sk). Rezervované miesta budeme držať max. 15 min. do začatia predstavenia (t.j. do 18.45 hod.).

Vstup: 3,00 Eur (dospelý) / 2,00 Eur (študenti)
Mladiství (do veku 18 rokov), seniori a ZŤP - vstup zdarma.

Miesto konania podujatia: Rosenfeldov palác, J. M. Hurbana 28, Žilina
Dátum začiatku podujatia: 19. Septembra 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 19. Septembra 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 49.2251N 18.7376E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Koncert: Sandonoriko (Martin Geišberg a Daniel Špiner)

Meno organizátora: Rosenfeldov palác
Fotografie
Podobné podujatia